≫ 

Miljana napravila skandal usred noći! Razbijala staklo i kamere, urlala, a onda je pala na kolena pred majkom Marijom! (VIDEO)

Kulićeva je doživela nervni slom, ili se pak folirala kako bi dobila ono što želi, a to je da je puste da izađe preko kapije

  • 9
Miljana histeriše kod sobe gde joj je beba, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prethodna noć u Zadruzi bila je sve samo ne mirna, pošto je umalo pala krv tokom okršaja Zorice Marković i Marije Kulić, kada je Miljana Kulić šoljom u glavu pogodila blizanca Vasića!

Međutim, haos nije prestao ni nakon kazne Velikog šefa nedeljnim honorarom, pošto je Miljana razumela da je Zorica rekla kako će joj usred noći sina Željka baciti u bazen!

Zorica ove reči nikada nije izgovorila, ali Miljana nije htela da čuje, pa je napravila totalni rusvaj na imanju. Kamenjem je gađala televizor napolju, kamere, a u jednom momentu se potukla i sa obezbeđenjem koje je sve vreme psovala.

Kulićeva je imala probem sa obezbeđenjem, pošto su je zaustavili da ne polomi televizor, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Njena majka pokušavala je da je smiri, dok je Miljana histerično ulazila i u sobu u kojoj je njen dvomesečni sin. Na kraju, proukcija je ipak odlučila da Miljanu pusti napolje kako bi se smirila, pošto je u svojoj agoniji pala na kolena i vikala kako će "srce da joj stane".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PravdaZaZeljka

    25. septembar 2018 | 10:42

    Gde je Socijalna Sluzba? Jadno dete majka ni.ne spava sa njim, sta je ovo DRZAVO JADNA?????

  • Rule

    25. septembar 2018 | 12:35

    Predlazem da Produkcija sirom otvori vrata svakom ko hoce da izadje za 50.000 eura. Niko nebi trazio da izadje. Ova kuknjava da se otvore vrata je smijesna.

  • Realan

    25. septembar 2018 | 20:21

    Ovu Miljanu treba pod hitno poslati kuci. Detetu obezbediti nadzor od socijalnih sluzbi. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA