≫ 

"Gagi i Anabela su slabo radili i pre Zadruge!" Sloba se oglasio nakon Lunine priče da njeni roditelji zbog njega nemaju posla

Radanović smatra da on nema nikakve veze sa situacijom Anabele i Gagija

  • 86
Sloba se ne smatra odgovornim za situaciju u kojoj se nalaze Anabela i Gagi, Foto: A. Nalbantjan/Nikola Tomić

Blogerka Luna Đogani svakodnevno u rijalitiju Zadruga pominje svog bivšeg dečka Slobu Radanovića. Jednom prilikom Luna je pričala Nataši Moskvi kako njeni roditelji nemaju posla, a za takvu situaciju okrivila je Slobu, pošto joj je, kako je rekla, okrenuo leđa i nije stao iza nje po izlasku iz Zadruge.

Potukli se Anabela i Andrej Atijas! Sukob izbio zbog psa, on joj udario šamar, ona ga izgrebala po licu. Oboje privedeni u policiju

Međutim, Sloba kaže da ne misli da je kriv zbog situacije u kojoj se nalaze Anabela i Gagi, te da svako odgovara za svoj život.

- Ne osećam odgovornost ni za čiju finansijsku situaciju, jer nikome ništa nažao nisam učinio. Ona je meni pričala u "Zadruzi 1" da joj majka i otac slabo rade. Čak mi se nakon rijalitija pohvalila da sada imaju poprilično posla. Ja nisam ništa učinio da bih nekome ugrozio posao. Svako od nas odgovara za ono što sam uradi, ja odgovaram za svoj život. Moj život se nalazi u mojim rukama, ne u tuđim - rekao je Sloba.

Sloba Radanović, Foto: ATA Images

Luna je tokom razgovora sa Natašom rekla i da Sloba ne poštuje njene roditelje koji su ga branili, jer je jednom prilikom za njenu majku Anabelu Atijas prokomentarisao da se ona "samo svađa" i kako mu se to ne dopada, što je Sloba takođe prokomentarisao.

- Luna je sama rekla da joj se ne dopada takvo Anabelino ponašanje, a ja sam se na to nadovezao da joj takvo ponašanje samo odmaže. Rekao sam da njena majka ne bi trebala sve toliko lično da shvata, jer to nije dobro po nju - kaže pevač i dodaje:

Zbog afere sa Lunom Sloba se razveo od Kije Kockar, Foto: Marko Jovanović/A. Nalbantjan

- Nikada nisam rekao za Lunu nijednu ružnu reč. Ne perem se ni od koga. Ne osvrćem se na prošlost. Postoje razlozi zbog kojih mi nismo zajedno i to je to. Želim da se distanciram od te priče - završio je Radanović.

Luninu priču na koju se odnose ovi Slobini odgovori pogledajte u našem snimku ispod:

VIDEO: Pre godinu dana Kija je ušetala u Zadrugu i napravila "istorijski haos"

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    25. septembar 2018 | 20:57

    Ne mogu da verujem da sam ovog čoveka podrzavala devet meseci i glasala. On je stvarno ispao veoma loš čovek. Luna je pričala da Gagi i Anabela gde kod zakazu nastup, kijevci prete vlasnicima klubova, zbog nje, automatski i zbog njega. Nije ona sama bila u toj priči. Sram te bilo Slobodane i to sto puta sram te bilo. Ni jednu reč podrške joj nisi dao zato što se i ti plašiš fanova svoja bivše zene. Trebao si da ostaneš sa zenom i da te šeta na povocu kao psa.

  • oo

    25. septembar 2018 | 17:49

    Dok gledam ovu prvu sliku gore, prevrce mi se zeludac. Da li je moguce da su svo cetvoro toliko zli ljudi? Kao da gledam copor hijena. Ovde fali samo jos Gavric, pa da banda bude kompletna. Osecam negativnu energiju cak i preko laptopa.

  • ZORAN I SIMA

    25. septembar 2018 | 19:14

    SRAMOTE ,ŠTA STE RADILI KRISTINI?SRAM VAS BILO.NA TUĐOJ NESREĆI HTELI STE DA GRADITE SREĆU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA