≫ 

Skandal u zoru! Luna i Miljana se najstrašnije posvađale, Đoganijeva počela da čupa i udara Kulićevu kad joj je spomenula Anabelu! (VIDEO)

Miljana i Luna zaratile su u sitne sate, a čak je došlo i do fizičkog nasrtaja

  • 33
Obezbeđenje je jedva uspeli da ih razdvoji, Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić i Luna Đogani posvađale su se prethodne noći, toliko da je na kraju došlo i do fizičkog okršaja!

Sve je počelo svađom između Miljane i Mirka Gavrića, a Luna se umešala kako bi odbranila Gavrića. Međutim, sve je preraslo u skandaloznu svađu, koja se završila timešto je Luna počupala i po glavi udarila Miljanu!

- Sad si spomenula Slobodana i nikada više. Znaš da mi je slaba tačka. Treba da te bude sramota, ja sam se setila da ti je rođendan. Pi*ka ti materina. Sram da te bude, nazivaš me ovde Slobinom fuksetinom. Vređaš čoveka koji ti je pomogao, koji više vremena provodi sa tobom nego sa mnom. Ti si završila za mene - vikala je Luna.

Nakon izvesnog vremena u kojem je svađa i dalje trajala, Miljana je spomenula Luni i Anabelu, nazvavši je "Razija".

- Kome ćeš ti mamu da spominješ?! Mamu mi spominješ, je l' pi*ka ti materina?! - povukala je Đoganijeva i nasrnula na Miljanu.

Pogledajte konkretan momenat kad Luna udara Miljanu:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by RaskidZaRaskid (@raskidzaraskid) on

Drugi, skandalozniji deo svađe:

VIDEO Vladimir otkriva kako su njegove eksplicitne fotografije dospele u javnost:

VIDEO Stanija otkrila kako je Rasta ojadio Boru za 12.000 evra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoja

    26. septembar 2018 | 14:48

    Odslusali smo snimak 10 puta i Miljana nijednog trenutka nije spomenula Anabelu.Miljana je pricala o Raziji i nije mi jasno zasto se Luna nervira, pa valjda ona zna kako joj se majka zove.

  • Una

    26. septembar 2018 | 10:44

    Stvarno druga Luna, kao sto je i obecala haha

  • oo

    26. septembar 2018 | 11:10

    Ocekivanja su bila velika, covek ko planina pre ulaska provocirao, pretio, hvalio se svojom inteligencijom, prozivao koga je stigao. Ludilo u najavi. Sta je covek ko planina do sada pokazao? Lagao, slinio i pleo Miljani kikice. Ni vece mase, ni manjeg mozga. A trebao je biti saucesnik u “pranju” miljenice produkcije. A sta je on uradio? Ponizio i izblamirao sebe, da gore ne moze. Dosad je bilo ponizenje i blam veka Luna Djogaj, a sada imamo i ponizenje i blam veka broj 2, Mirka Gavrica. Zapanjujuce koliko se radilo na tome da se ljubavnici obezbedi telesna garda i moralna podrska, tako da je uz veliku pompu sa njom uslo vise njih, kao da su krenuli u rat. I sta sad? Banda se raspada, ljubavnicu svakog dana podsecaju na to ko je i sta je, jer, ma koliko se svi oni budu trudili (ukljucujuci i produkciju), ljudima se ne mogu zapusiti usta i njena sramota se NE MO ZE OP RA TI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA