≫ 

Mirko Gavrić napustio Zadrugu, Luna se gušila u suzama! (VIDEO)

Posle okršaja sa Miljanom, Gavrić je odlučio da napusti rijaliti

  • 23
Mirka su bezuspešno odgovarali da bekstva, Printskrin: TV Pink

Mirko Gavrić nakon žurke, pred zoru, dobrovoljno je napustio Zadrugu 2!

Sve je počelo konfliktom sa Miljanom Kulić koja je pobesnela jer ju je Gavrić, kako je tvrdila, nazvao "Lunom 2". Miljana je nakon toga počela da ga provocira, a onda je kroz priču spomenula i Slobu Radanovića i aludirala na to da je Mirko zaljubljen u njega.

Nemoj da se trtiš, Sloba Radanović nije tu. Nikome nije lako. Njoj nije lako - peckala ga je Kulićeva, ali Mirku nije bilo jasno da li misli na Lunu, ili na njegovu ženu Draganu.

O čemu ti pričaš? Kome? - upitao je.

Znaš ti. Ući će ti Slobodan. Najrealnija sam... Ako upadneš u depresiju biće mi te žao. Tvoje priče možeš da pričaš nekom drugom. Nije te sramota da me gledaš i da pričaš ono što pričaš svima. Ne igraj se sa mojim koeficijentom inteligencije - rekla mu je Miljana.

- Izlazim iz rijalitija. I, šta ćeš onda? - pitao je Mirko.

- Izvoli, samo napred. A, zašto izlaziš? Treba sramota da te bude, ti si jedan ološ! Bezobrazan si koliko si težak! Doći će Slobodan da završi svoj posao - rekla mu je.

Posle bezuspešnog odgovaranja Mirka od toga da napusti Zadrugu, stigla je devojka iz produkcije koja je Mirku donela papire.

- Pročitaj naglas i sva tri primerka da si mi potpisao - rekla mu je.

Nakon što je pročitao i potpisao da dobrovoljno napušta Zadrugu i da će televiziji Pink platiti 50.000 evra, otvorena mu je kapija i izašao je napolje.

Pogledajte momenat kad Mirko napušta Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadrugaa

    26. septembar 2018 | 10:31

    Poruka za lunu,anabelu i mirku!!!! Sve se vraca,sve se placa!!! Smejali ste se Kijinim suzama, ali sve vam se vratilo!!! I nije mi vas ni malo zao!!!

  • Realan

    26. septembar 2018 | 11:28

    Luna je bila u dogovoru sa Gavrićem kada je ušla u Zadrugu 2. Trebalo je da se Luna opere a Kija oblati. Međutim, njih dvoje ne opra ni Dunav ni Sava. Brzo će i Luna napolje. Ništa od velikih honorara i zarađene love blateći drugog. Ode mast u propast.

  • AH

    26. septembar 2018 | 11:55

    Ovo je drugačija Luna, onakva kakva nije bila u Zadruzi 1. Glumi i predstavlja se u najboljem izdanju. Želi da dokaže da je dobrica, vesela i zanimljiva djevojka. Lazno. Kada je Mićo i Zorica uzmu u razmatranje više od Gavrića će grebati na vrata da izađe iz Zadruge. Usput: Naučno je dokazano da čovjek može da se pretvara najviše 3 sedmice da je drugačiji, a poslije toga mora da pokaže kakav je stvarno. Sada je to vrijeme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA