≫ 

Gagi Đogani: Istina je, Anabela i ja smo izneli sve stvari iz Luninog stana!

Gagi i Anabela su dvadesetak dana nakon što je blogerka ušla u Zadrugu 2 ispraznili stan u kojem je živela na Novom Beogradu

  • 53
Gagi i Luna Đogani, Foto: Facebook/gagi.djogani

Roditelji Lune Đogani koja je posle samo tri meseca pauze između rijalitija ušla u Zadrugu 2, Anabela Atijas i Gagi Đogani, izneli su sve stvari iz stana na Novom Beogradu u kojem je blogerka živela pre odlaska u Šimanovce. 

Luna je pre ponovnog ulaska u Zadrugu živela u luksuznom bloku na Novom Beogradu sa svojim kućnim ljubimcem, a stan je iznajmljivala na mesečnom nivou. Gagi nam je potvrdio da su on i Anabela zajedničkom organizacijom izneli ćerkine stvari, te da stan više nije zakupljen.

Anabela se prvi put oglasila nakon tuče sa mužem i odgovorila na priče da Atijas oduzima Luni stan i butik!

- Da, izneli smo stvari iz stana gde je živela pod rentom. Pošto se desilo na brzinu to da je ona ušla u Zadrugu, ostalo je još dvadesetak dana prostora, i onda smo se organizovali i sve smo stvari morali da iznesemo, da bi ostavili stan prazan - objašnjava Gagi za Telegraf.

Gagi i Luna Đogani/ Foto: A. Nalbantjan

- Bila je u luksuznom bloku na Novom Beogradu, naravno da su stanovi pod kirijom skupi, koštao je 600 evra. Svi znamo svi kakva je situacija bila posle Zadruge... Uostalom, morala je tamo, tamo su i kamere, i obezbeđenje, garaža, ne može svako da ti priđe... Uostalom, ona je htela da bude u tom stanu, to je bila njena želja - kaže Gagi.

Lunine stvari iz stana su zasad sklonjene sa strane, budući da, kako Gagi kaže, nema mesta ni kod njega ni kod Anabele.

Gagi i Anabela/ Foto: ATA images

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

VIDEO: Gagi Đogani u Zadruzi: Kad zagusti, ući ću

(B.B/ b.bajic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belu

    27. septembar 2018 | 01:46

    A butik? Zatvoren i pre nego sto je otvoren.

  • I bogati 😢

    26. septembar 2018 | 20:07

    Teško je biti siromašan, kako podneti to siromaštvo, zamislite da morate da živite u lux stanu od 600 evra mesečno samo za kiriju, jadno dete, kako li je to teško, a tata joj se vozi u autu bez klime, živote nepravedan si. Dok se običan narod vozi u gsp-u sa klimom i plaća garsonjeru 150 evra, ovo jadno dete mora da izdvoji čak 600 evra, mislim da treba da pobedi sada u zadruzi da se ne muči, još ostade bez stana 😢 ove slike kako je sele su tako potresne.

  • Slobator

    26. septembar 2018 | 20:01

    Pa zar nije i njen Sloba tu?! Nisam u toku, sta je bilo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA