Vladimir osudio to što je Miljana digla ruku na majku, Marija skočila, rekla kako je ćerka nije udarila i objasnila šta se dogodilo! (FOTO)

- Nikada se više, ni u jednom rijalitiju, ponoviti neće ono što se sinoć desilo, da neko rođenoj majci udari šamar - rekao je Vladimir Tomović

  • 5
Vladimir Tomović/ Printskrin: TV Pink

Nakon onoga što se prethodne noći dogodilo, kada je Miljana Kulić digla ruku na svoju majku Mariju i ošamarila je, Vladimir Tomović je na samom početku emisije u kojoj gledaoci postavljaju pitanja zadrugarima, osudio ovaj potez ćerke prema mami.

- Nikada se više, ni je jednom rijalitiju, ponoviti neće ono što se sinoć desilo, da neko rođenoj majci udari šamar, da neko dete digne ruku na svoju majku - rekao je Vladimir, na šta je Marija Kulić pobesnela i objašnjavala kako Miljana nije digla ruku na nju, već je bacila svoje naočare - namerno.

Vladimir i Marija Kulić/ Printskrin: TV Pink

Na pitanje da li je oprostila Miljani, Marija je rekla kako jeste.

- Jesmo. Miljana je popila malo više, slabo je jela, dobila je mali budžet. Uhvatilo je, i šta sad? Bacila je naočare, vikala je... Ja razumem da joj je rođendan, ali mora da se kontroliše u tim situacijama, jer alkohol je tera na agresiju. Ona se meni odmah izvinila... Naočare sam polomila...i to je to - objasnila je Marija Kulić.

Miljana Kulić/ Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    27. septembar 2018 | 06:51

    Posto je navela razlog zasto se Miljana tako ponasala to znaci da i ostali treba svoje nezadovoljstvo resavaju na takav nacin kao ona .Samo neznam koga ce oni da biju posto im roditelji nisu u rijalitiju!?Katastrofa kako se Miljana ponasa

  • ?!

    27. septembar 2018 | 00:45

    Pa zar vi ne vidite da je mama luđa od ćerke?

  • Cicaaa

    27. septembar 2018 | 00:57

    Ija tako mislim majka je jedna na svetu kajacese jednog dana ali bice kasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA