≫ 

Marijana bezosećajno ponižavala Adama, rekla mu da je ženstven, a onda je on spomenuo Lukasa i zapušio joj usta! (VIDEO)

- Slušaj, uopšte nisi moj tip. Slažem se sa onim što je Dorotea rekla za tebe. Previše si dobar za mene. Ne sviđaš mi se. Ženstven si! - rekla je Zonjićeva

  • 4
Marijana i Adam raspravljali su se nakon Igre istine, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marijana Zonjić i Adam Đogani pre nekoliko dana započeli su izvesnu romansu u Zadruzi, ali od iste po svemu sudeći više nema ništa!

Naime, njih dvoje posvađali su se tokom prethodne noći, a Marijana je bezosećajno ponizila Adama rekavši mu kako joj se ne dopada i da je "previše ženstven".

- Jesmo li se dogovorili da budemo prijatelji, šta je ovo malopre? - pitala ga je ljutito Marijana.

- Tako smo se dogovorili i prošli put, pa si pogazila reči. Samo se mani mene. Za stolom ti lažeš! - rekao je Adam.

- Ti nikad ne možeš nekome biti prijatelj, ako si odao ono što ti ja kažem u poverenju. Ispao si veliko go*no! - vređala ga je plavuša.

- Tvoja lažna igra mi ne treba. Koja tvoja igra je sad?! - pitao je Đogani.

Adam je pobesneo zbog Marijaninih stavova, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Slušaj, uopšte nisi moj tip. Slažem se sa onim što je Dorotea rekla za tebe. Previše si dobar za mene. Ne sviđaš mi se. Ženstven si! - rekla je Zonjićeva.

- Zato što sam dobar prema tebi, zato što ti ugađam, zato što te ne bijem? Hoćeš da se derem na tebe?! Je l' to hoćeš? - šokirano je upitao Adam.

- Nisam 30 godina stariji od tebe, ponašam se kao dete, ugađam ti u svemu... Treba da te vučem po podu, za si*u ovako da te vučem, verovatno bih tada bio muško! - ironično je pričao Adam, već vidno ljut.

- Svaka devojka bi se pored mene osećala kao princeza, a ne kao ti, da se borim sa 10 muškaraca! Sa Cobetom, sa Jocom, sa Dejanom, sa Savom... Treba možda da se borim sa Aca Lukasom?! - pobesneo je Adam.

Marijana se hvali vezom sa Lukasom, a Adama je pokušala da ućutka kada ga je spomenuo, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Opet si to spomenuo! - opomenula ga je Marijana.

- Pa to svi znaju! Ti meni kažeš "ne želim za to da se zna", i onda dođe pesma i ti "jaooo, moj Aca Lukas! Jaooo!" - rekao je Adam.

Nakon toga u raspravu se uključila i Adamova bivša devojka Mina Vrbaški koja je stala u Đoganijevu odbranu, što je Zonjićevu naročito iznerviralo.

- Ponižava se zbog tebe, praviš majmuna od ovog dečka! Skloni se od nje Adame, ne treba ti. Marijana, skloni se od njega, igraj igru sa nekim drugim. Ne može ona da te povredi, pogotovo ne ovakva! - rekla je Mina.

- Hoćeš da slušaš nju, bivšu curu? Eto ti je bivša, ti si jedan kreten! - odbrusila mu je Marijana.

- Ovo ti nije rijaliti gde je sve fejk, a ti si cela fejk, kraljice! Ja bar imam iskrene emocije i kažem kako jeste! - počeo je da viče Adam.

Pogledajte kompletnu svađu:

VIDEO Više se ne kriju! Lunin brat smuvao Marijanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budi

    27. septembar 2018 | 13:25

    Adem Djogaj je fin momak. Lepo vaspitan.

  • Gordana Vrućini

    27. septembar 2018 | 17:57

    ADAM JE FIN I KULTURNA DEČKO.

  • 27. septembar 2018 | 20:11

    Cekaj cekaj nisam nesto pratila bas sve u zadrugu.. kad su to Adam i Mina bili zajednoo ??? A inace cini mi se da nije los ovaj Adam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA