"Plašim se da će joj posle rijalitija svaki dan ići po burek i jogurt"! Zlatin muž isprozivao momke u Zadruzi, a onda im i zapretio! (FOTO)

- Ako treba kupiću celu juvelirnicu i poslati joj da založi za još hrane - poručio je Zlatin muž čiji prsten je ona založelila u Zadruzi kako bi dobila hranu

  • 16
Zlata Đurković, Foto: Marko Jovanović

Učesnica rijalitija Zlata Đurković založila je prsten koji je dobila od svog supruga Vlade Đurkovića, kako bi imala hranu u Zadruzi. Kako je Zlati ukraden novac i zbog toga nije imala hranu, bila je primorana da založi prsten kako bi pazarila hranu.

Zlatin suprug je na njenom Fejsbuk profilu prokomentarisao celu situaciju, ali i zapretio momcima koji su uzeli novac od njegove žene.

Zlata i Vlada Đurković, Printskrin: Facebook

- Danas je moja supruga Zlata, morala da založi prsten koji sam joj ja kupio za godišnjicu braka, da bi imala šta da jede. Ako treba kupiću celu juvelirnicu i poslati joj da založi za još hrane... Zna ona da hoću. Hvala Vldaimiru Tomoviću što je sa njom podelio ručak. A ovi "momci", junačine, što su ukrali hranu njoj i Suzani, što se samo pred ženama mangupiraju, ako se ne promene...Plašim se da če joj posle rijalitija svaki dan ići po burek i jogurt... Oni koji me poznaju, znaju da će tako biti... - napisao je Zlatin muž na njenom profilu na Fejsbuku.

Objava Zlatinog muža Vlade Novakovića, Printskrin: Facebook

VIDEO: Miki posetio Zadrugare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paculija

    28. septembar 2018 | 22:22

    Ti da si normalan i neki baja, ne bi je ni pustio da udje tamo, u leglo bluda, razvrata, lakog morala i nekulture...

  • Eni

    28. septembar 2018 | 23:24

    Kad si toliko jak odkud ti zena u rijalitiju ?Da se na djabaka reklamira ,mogao si joj valjda reklamu sam platiti umesto da joj kupujes juvelirnicu ,manite se tih pretnji molim vas,ispadate smesni

  • Pgd

    28. septembar 2018 | 22:55

    Ovaj ocigledno nije svestan gde je ova usla, neki tastatura huligan, klasicno internet mafijanje. Cim ovako napise i izjavi, znaci da mu savest nije cista i da se necega boji, strepi. Da je siguran u nju samo bi se nasmejao i odmahnuo rukom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA