≫ 

Luna se pohvalila poklonom koji je dobila od Slobe, on je pokopao, pa otkrio ko joj je poslao amajliju koju ona nosi u Zadruzi!

- Luna me je pitala da se vidimo pre nego što je ušla, rekla mi je da bi joj to olakšalo boravak unutra i naravno da sam pristao - rekao je Radanović o susretu sa Lunom

  • 46
Luna i Sloba, Printksin: TV PInk

Učesnica Zadruge Luna Đogani otkrila je Drvetu mudrosti da se pred ulazak u rijaliti videla sa bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, koji joj je tom prilikom dao poklon.

Luna je objasnila da je od Slobe dobila krstić, koji joj je lično dao da je čuva dok je u rijalitiju bez njega. Đoganijeva je istakla i da želi da pokaže da ona ipak njemu nije nebitna, kako on pokazuje.

"To držim, čuvam i stalno ljubim"! Luna otkrila koji poklon je dobila od Slobe pred ulazak u Zadrugu! (VIDEO)

Nakon Luninih reći, oglasio se i Radanović koji je rekao da je on dao Luni krstić, koji je bio poklon njenih fanova i otkrio detalje susreta.

Slobodan Radanović, Foto: A. Nalbantjan

- Da, ja sam joj dao taj krstić, a taj su joj krstić poslali njeni fanovi koji su bili na jednom od mojih nastupa. Ne vidim ništa loše u tome. Luna me je pitala da se vidimo pre nego što je ušla, rekla mi je da bi joj to olakšalo boravak unutra i naravno da sam pristao - rekao je Radanović i dodao:

Sve je trajalo kratko, uz prisustvo njene drugarice, koja je čekala. Poželeo sam joj sreću, i dao joj krstić i poželeo sam joj da joj on olakša boravak tamo.

VIDEO: Sloba ima nastup sa Kijom, ali u najavi je nije ni spomenuo:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    29. septembar 2018 | 11:12

    Laz,laz i samo laz!Pa zar te vise nije stid Ljuljeta!!!

  • Sanja

    29. septembar 2018 | 06:11

    A susret je trajao 3 minuta u nekom javnom wc-u. Ispred dezurala „drugarica“ da neki slucajni prolaznik ne pokvari romantiku dvoje kvarnih i lazljivih ljudi. Sledeća priča kvarne dame bez blama je da joj kasni ciklus 😂

  • Macka

    29. septembar 2018 | 16:35

    Kome se pravdas? Pa da onom zlu tvojoj supruzi Kiji.Da da supruzi jer crkveno nisu razvedeni.Zato sto je lazan razvod a sa crkvom ne smeju da se igraju.Ti i zlo zasluzujete jedno drugo.Nece vam sreca dugo trajati.Ne,ne,ne jer je zasnovana na Lunin suzama.Sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA