≫ 

Zadruga Specijal: Da li su Luni oduzeti stan i butik, kako se Dorotea Jovanović spremala za Zadrugu i ko je Mister Zadruge? (VIDEO)

Ko je "frajer" koji je poneo titulu Mister Zadruge 2?

  • 10

Situacija u Zadruzi 2 se zahuhtava! U Telegrafovoj "Zadruzi Specijal" ove nedelje trudili smo se da vam predstavimo Zadrugu iz drugog ugla. Osim što smo otkrili šta se dešava u podorici Đogani - Atijas, i da li je Luni zaista oduzet stan, kako se kontraverzna učesnica Dorotea Jovanović spremala za rijaliti, birali smo mistera Zadruge, ali smo i spremili vremensku prognozu za sedam dana u Zadruzi.

Kako izgleda ove nedelje Zadruga iz našeg ugla, pogledajte u videu na početku teksa!

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đina

    29. septembar 2018 | 22:35

    Stan iz koga su iselili Lunu je Andrejev, a butik je bio ortački. Zbog što nije mogla da plača troškove zakupa, Anabela je pokupila ono malo iz butika, i tako safa kad izađe ne zna se kuda i šta.

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    29. septembar 2018 | 21:46

    Ko ima butik ne ide u rijaliti na godinu dana,nije butik saksija sa muskatlom i zamolis komsinicu da povremeno zalije,butik zahteva svakodnevno angazovanje ako uopste imas butik!

  • Salko

    30. septembar 2018 | 03:57

    Pa da nije Andreja oni bi svi bili socijala. Sad ce to i biti dok im luna ne donese novac iz zadruge. Pa sad nije tesko ukapirati zasto su lovili slobu za zeta!Samo jos je u toku lovna sezona itekako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA