≫ 

Prodao si me, majmune! Stanija saznala za Vladimirov tajni zadatak, bacila mu nagradu, besnela i plakala, a na njegove reči svi su zanemeli! (VIDEO) (FOTO)

- Ovim su pokazali emocije, Vladimir je pokazao da je pošten i da je karakteran, svaka čast - rekla je Zorica Marković posle svađe zaljubljenih golupčića

  • 6
Vladimir Tomović/ Printskrin: TV Pink

Odnosi između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića zahladneli su pre 24 časa, kada je Vladimir nakon njihove svađe dobio tajni zadatak u kojem je morao potpuno da ignoriše Dobrojevićevu. Iako teška srca.

Stanija je mislila da će nakon njihove vađe uslediti raskid, a nakon nekoliko pokušaja da mu priđe danas, izvukla je deblji kraj.

- Nisam jos raskinula sa Vladimirom. Ljudi ne znaju kakav je on... Sinoć je on nasrnuo na mene, a uopšte nije proverio da li je to tačno.. Najviše sam povređena jer mu je ubačena koska, nasrnuo je na mene, a nije uopšte proverio. Činila sam sve da mu stavim do znanja da sam njega izabrala, da me niko drugi ne zanima. Da ga ovde nikad ne bih ni prevarila ni izdala, niti radila nešto iza leđa - rekla je Stanija, koja je odgovorila i na pitanje da li ga je pustila zauvek.

Vladimir i Stanija se raspravljaju/ Printskrin: TV Pink

- Mislim da smo dužni jedno drugom razgovor, ali mislim da do njega neće doći... - rekla je, a nakon toga je saznala da je sve bio tajni zadatak njenog dečka (ili bivšeg dečka, još se nije izjasnila).

- Gađala bih te čašom, majke mi! - govorila je Stanija prilično besna nakon saznanja da je sve bila igra, dok ju je Vladimir jako grlio.

A onda je, nakon nekog vremena, prišla Tomoviću kako bi videla šta je dobio...

Stanija se drži za glavu/ Printskrin: TV Pink

- Prodao si me za proteine! Praviš majkmuna ovde od mene! Ceo dan se nerviram! Majmune jedan! - vikala je Stanija na Tomovića, koja nije mogla da pređe preko toga što joj ni na koji način nije stavio do znanja da je u pitanju zadatak.

- Meni je stvarno žao. Ja se ne stidim stvarno. Tek sam večeras video, kad je ona rekla da je stavila tačku. Hvala njima koji su joj šaputali "ne" na pitanje da li je završila sa mnom... Ne mešajte se u naš odnos. Znam da ne želite da smo mi zajedno - rekao je Vladimir, ali Stanija je nastavila da besni.

Vladimir dobio nagradu, Stanija gleda šta je/ Printskrin: TV Pink

- Mogao si da mi namigneš! Što mi nisi dao znak nekakav?! - pitala ga je.

- Ne, ne ne igram prljavo! Nisam hteo! - vikao je Vladimir.

- Ja bih tebi uvek dala znak! Mogao si i ti meni da daš znak! Bila sam u tri rijalitija, uvek sam tako radila!

Stanija besni na Vladimira/ Printskrin: TV Pink

- Nisam želeo! Želeo sam da igram pošteno!

- Sa mnom si, dečko, igrao igru! Prodao si me za proteine, uživaj u njima! - vikala je Stanija.

- Ako 10 sati ćutanja može sve da pokvari, onda nije ni bilo to to - rekao je Vladimir, koji je Dobrojevićevoj i posle toga prišao i iz sve snage je zagrlio, a ona ga je grizla za ruku.

Vladimir snažno grli Staniju dok ga ona grize za ruku/ Printskrin: TV Pink

Iako joj je laknulo što je sve igra i bilo joj je drago da je završeno, Stanija je priznala da joj je teško što ju je Vladimir prodao zbog proteina i zapitala se šta će biti kasnije kada je sada tako.

- Ako se desi da ne budemo zajedno, ni sa jednom ženom ovde neću biti do kraja - rekao je Vladimir posle nekog vremena, a isto je ponovila i Stanija - kako neće biti ni sa jednim drugim muškarcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    30. septembar 2018 | 09:52

    Hahaha koja glupost...Ona se ponaša kao da ima 20 godina i kao da su dugo u vezi,kako su jadni oboje.Vise je bila zanimljivija Divna dnk nego ove dve rugobe.Nemojte vise i njihovoj glumi koju je svako provalio jadni su i nevidjeno ružni oboje.Za zaljenje su oni koji ih podrzavaju,dva propala rijaliti igrača.

  • Snezana

    30. septembar 2018 | 11:08

    Mucenici, misle da ce im ova gluma proci kod publike do finala. Jadno!

  • Olivera

    30. septembar 2018 | 13:13

    Bas sam se nasekirala nisam mogla da spavam ha,ha,ha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA