≫ 

"Pred Aleksandrom ću da k*ešem Staniju!" Čabarkapa pred ulazak u Zadrugu otkrio šokantnu tajnu o njemu i Dobrojevićevoj!

Čuo sam ranije da je Stanija slaba na mene, kod nekih se čak i raspitivala o meni, tako da mi je teren već pripremljen - rekao je Aleksandar Čabarkapa

  • 12
Foto: Kurir

Aleksandar Čabarkapa ne krije da želi da uđe u Zadrugu sa ciljem da uništi Aleksandru Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu. 

Čabarkapa ima plan da smuva Staniju Dobrojević, koja je u vezi sa Vladimirom Tomovićem, a kako sam kaže, Aleksandra bi izludela od ljubomore.

Aleksandra dobila rođendansku čestitku od majke Ljube, David pobesneo i bacio je, a ove reči su ga razbesnele! (VIDEO)

- Ja sam spreman. Znam gde je najslabija i tamo ću da je udarim. Prvo što bih uradio kada bih ušao u Zadrugu je to da bih smuvao Staniju Dobrojević. Tu bi Aleksandra eksplodirala. Ona je bolesno ljubomorna i ne bi mogla da me gleda kako kreš*m Staniju, a da ne napravi neki haos - rekao je Čabarkapa.

U odnose u Zadruzi je i te kako upućen, pa je prokomentarisao i aktuelnu vezu Stanije i Vladimira, tvrdeći kako bi on to odmah raskantao.

Stanija i Vladimir započeli su vezu u Zadruzi/ Printskrin: TV Pink

Ma, kakva je to veza?! Ja bih to raspi*kao za dva dana. Onaj lažni Crnogorac ne bi imao nikakve šanse. Čuo sam ranije da je Stanija slaba na mene, kod nekih se čak i raspitivala o meni, tako da mi je teren već pripremljen - tvrdi Čabarkapa, a potom je i za svoju bivšu i Davida rekao da tu ljubavi - nema.

- Iz aviona se vidi da se ne vole. Pitanje je trenutka kada će raskinuti i kada će se ta veza raspasti. Sve što je fejk i lažno ne može da dugo da traje, pa ni njihova veza. Iskreno, ne pratim ih, samo mi je dovoljno da joj vidim facu da znam koliko je srećna i koliko uživa - poručio je Čabarkapa.

Aleksandra Subotić i David Dragojević/ Foto: A. Nalbantjan

VIDEO: Aleksandra Subotić u šoku, posle napada Čabarkape napustila Urgentni centar

VIDEO: Dok Luna u Zadruzi plače, Sloba se provodi u zagrljaju Tamare Đurić

(Telegraf.rs/Rijaliti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj001

    2. oktobar 2018 | 12:04

    Smešan lik pozdrav iz šipova

  • Nale

    2. oktobar 2018 | 14:03

    Sta ces ti Slobo sa Tamarom i Makaronom u njihovom drustvu? Pa zar na taj nivo da se spustis?

  • Qww

    2. oktobar 2018 | 22:08

    Kakav pacenik i seljak. Neka ga neko podseti da je ozenjen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA