≫ 

Pričom o raskidu obmanuli sve? Teodora i Anđelo uhvaćeni zajedno, Ranković proveo 2 sata kod nje u stanu! (VIDEO)

Bivši rijaliti učesnici i dalje se viđaju, iako za medije tvrde da nisu zajedno i da među njima nema ničega

  • 11
Anđelo Ranković i Teodora Džehverović, Foto: Marko Jovanović

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković 1. avgusta su na svojim društvenim mrežama objavili da više nisu zajedno, a navodni raskid obrazložili su rečima da

- Dragi moji, da, raskinuli smo, ali ne želim da mislite da je zato što je neko nekog prevario, ili bilo šta slično tome! Razlog raskida jeste preveliki pritisak sa svih strana! Borimo se, ali ovo je previše!Novinski natpisi i laži o meni, mojoj porodicim njemu i njegovima je zaista nešto što nam je stvorilo veliki pritisak! Umorili smo se od pravdanja i demantovanja! Potreban nam je odmor od svega. Jako mi je teško i, molim vas, nemojte da pišete gluposti i to da sam ja ovo jedva čekala! Hvala - glasila je Teodorina poruka.

Međutim, po svemu sudeći od njihovog raskida zapravo nema ništa, pošto su Teodora i Anđelo uhvaćeni zajedno! Konkretnog dana, Teodora je izašla iz zgrade i ušla u Anđelov automobil...

Printskrin: Yutube/Paparazzo Lov // DNK

...nakon čega su zajedno otišli kod u stanu u kojem Džehverovićeva živi, gde su proveli dva sata.

Teodora je iz kola u zgradu otišla prva, a za njom i Anđelo. Po onome što se videlo, njih dvoje vrlo su se trudili da ih niko ne spazi.

Anđelo ulazi kod Teodore u zgradu, Printskrin: Yutube/Paparazzo Lov // DNK

Podsetimo, Anđelo je u jednom momentu nakon navodnog raskida "pukao", i javno objavio da je razlog zašto Teodora i on više nisu zajedno - njena majka.

- Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović, koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno tajno viđanje sa mojim ocem - napisao je Anđelo.

Anđelov otac prvi put u javnosti! Otkrio istinu o viđanju sa Gocom, rekao šta misli o Teodori, a sinu uputio poruku koja će ga zaboleti!

Međutim, ili od raskida nikada nije bilo ništa, ili jeste ali su se pomirili, ili se krišom viđaju kako ne bi imali probleme ni sa porodicama, ni sa njenim poslom jer je poznato da mladi pevači najbolje prolaze ukoliko im je emotivni status - slobodan.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Totti

    4. oktobar 2018 | 07:04

    Bitno je da je medju njima sve ok.Vole se oni jako,znalo se da ce biti skupa opet.

  • Ilija

    4. oktobar 2018 | 02:40

    Sve pravi fanovi znaju odavno da su oni zajedno, i da su se pomirili. Jedini razlog sta sada cuvaju svoju privatnost je zbog toga sta neki ljude su bolesni, spomininju njihovule porodice, i se mesaju tamo gde nije im mesto. Zarad ovi anti fanove, prave fanove koji ih obozavaju sada su uskaceni sa nekom njihovom slikom. Svakako zelim sve najbolje T i A, da ostanu zauvek zajedno, zbog toga sta su predivni zajedno. Najaci par ikada!

  • Goca

    4. oktobar 2018 | 08:00

    Hm,sta ce Cazim reci na ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA