≫ 

Skandalozno priznanje! Miljana proganjala pevača, nakon čega je njegova majka doživela nervni slom! (VIDEO)

- I oni mi kažu broj i ja pozovem Slavicu i kažem: "Dobar dan, mislili ste da vas neću naći" i žena doživi nervni slom! - prisetila se Miljana

  • 10

Miljana Kulić, Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić priznala je da je veliki fan pojedinih naših folk pevača, a nije krila ni da je neke od njih toliko proganjala da su čak bili prinuđeni da promene i broj telefona.

Stanija se pribila uz Vladimira, pa dok su se mazili, Tomović ispitivao svoju devojku kakva je van kamera u privatnom životu! (VIDEO)

Miljana je veliki obožavalac pevača Darka Lazića, Milana Stankovića, ali i Dušana Svilara, kojeg je toliko proganjala da je čak i njegpova porodica ispaštala zbog toga.

Dušan Svilar, Foto: Marko Jovanović

Kulićeva je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem ispričala kako je upoznala Svilara, ali i to da je njegova majka nakon Miljaninih mnogobrojnih poziva doživela nervni slom.

Miki ju je pomno slušao, a nije krio da mu je ova Miljanina priča bila jako smešna.

- Ja sam zvala njegovu majku Slavicu i ona je broj zaštitila. Onda sam pozvala informacije i predstavila se kao ona. Saznala sam kada je ona rođena. Meni pročitaju, ja pozovem opet. Predstavim se kao Slavica Svilar, kažem da su mi demolirali telefon jer stalno zove obožavateljka mog sina i da sam zaboravila broj svog fiksnog telefona - pričala je Miljana.

Miljana Kulić, Foto: A. Nalbantjan

- Ti si zvala i predstavila se kao njegova mama i žalila se na samu sebe? Ti si Bog! Ova tvoja priča vredi hiljadu dinara - izjavio je Miki, a novopečena majka je nastavila:

- I oni mi kažu broj i ja pozovem Slavicu i kažem: "Dobar dan, mislili ste da vas neću naći" i žena doživi nervni slom! Sada sam u odličnim odnosima sa Svilarom i Darkom Lazićem.

Dušan Svilar, Foto: Marko Jovanović

Miljana je zatim govorila kako je iz Niša sa sestrom išla u Suboticu kako bi upoznala Dušana Svilara i da je tada imala svega trinaest godina.

- Mama nas je ispratila na autobus, u Subotici nas je čekao tatin prijatelj. Onda sam otišla kući kod njega. Čoveka je bilo sramota da ide sa mnom. Sestra i ja smo otišle, izašao je Dušanov brat. Kažem da imam veliku želju da budem gost, ali da teta Slavica bude tu. Tada sam imala 13 godina. I onda odem u gimnaziju, kažem profesoru da sam došla da vidim Dušana Svilara. Profesor ga je odmah poslao, ja kada sam ga videla, počela sam da vrištim. Nisam znala vrata da pogodim - pričala je Miljana.

Pogledajte Mikijevu reakciju kada mu je Miljana ispričala kako je proganjala pevača:

VIDEO: Miljana uzela mikrofon i napravila ludu žurku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    4. oktobar 2018 | 22:10

    Nije ona fan ni obozavatelj,ona je bolesna osoba i to ozbiljno!!!

  • Zadnje vreme

    4. oktobar 2018 | 22:53

    Kakvim umobolnicima mediji daju značaj, pa to je strašno i nenormalno...

  • Ana

    4. oktobar 2018 | 22:35

    Pa ja ne znam ko je njoj uopste poverovao, devojka ne zna osnovne stvari a imali smo prilike da vidimo i njeno opsto znanje!alapaca obicna, a da je smesn i zanimljiva u momentima jeste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA