≫ 

Pre Zadruge povraćala, mesec dana čekala na rezultate... Ovo je istina o Stanijinoj bolesti zbog koje hitno putuje u Ameriku na operaciju

Stanija Dobrojević napustila je Zadrugu 2 posle nešto više od mesec dana

  • 28
Stanija Dobrojević/ Printskrin: TV Pink

Današnji iznenadni odlazak Stanije Dobrojević iz Zadruge 2 šokirao je kako njene fanove, tako i sve učesnike rijalitija i gledaoce. U pitanju je zdravstveni problem sa kojim se Dobrojevićeva nosila još pre ulaska u Zadrugu.

Kako ekskluzivno saznajemo, Stanija je napustila Zadrugu da bi otišla u Ameriku i povrgla se intervenciji, a posle toga je čeka i duži period oporavka.

Važno mi je samo da je ona dobro! Vladimir Tomović se oglasio nakon Stanijinog izlaska iz Zadruge

Stanija Dobrojević/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Stanija je morala hitno da napusti rijaliti, jer nalazi koji su stigli nisu nimalo dobri. Ona je analize radila pre mesec dana, ali je nekoliko nedelja moralo da se čeka na rezultate. Putuje u Ameriku gde će obaviti intervenciju koja jeste ozbiljna, ali nije u pitanju tumor kao što neki već polemišu - kaže Stanijin PR ekskluzivno za Telegraf.

- Stanija je imala probleme i pre ulaska i Zadrugu, vrtoglavice i povraćanje. Nadamo se najboljem. Ona će se vratiti u Zadrugu nakon intervencije i perioda oporavka koji joj odrede. Zbog onoga što je potpisala isključivo joj je zabranjeno komuniciranje sa medijima i davanje bilo kakvih izjava - zaključuje PR Stanije Dobrojević.

Stanija Dobrojević/ Printskrin: TV Pink

VIDEO: Stanija priznala Ognjenu emocije koje gaji prema Vladimiru

(Ivana Cicović, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA