≫ 

Luna molila produkciju da joj uvedu Gastoza, pa pristala da uradi jednu stvar da bi on mogao da uđe u Zadrugu! (VIDEO)

- Uvedite mi Nenada, molim vas - vikala je Luna

  • 22

Luna i Gastoz, Foto: Instagram/luna_djogani

Blogerka Luna Đogani tokom rijalitija stalno pozdravlja svog bivšeg dečka, a sadašnjeg prijatelja Nenada Marinkovića Gastoza, pa je sada počela da moli produkciju da on postane i učesnik rijalitija Zadruga

Luna zapretila Slobi da mu je bolje da ćuti, Mića skočio, izbio haos, a onda je usledila šok reakcija Đoganijeve: Možda si i je*ao tvoju štićenicu! (VIDEO)

- Uvedite mi Nenada, molim vas! Dosadno mi je, samo ga uvedite i platiću mu sve kazne -  rekla je Luna dok je sedela u dvorištu sa svojim bratom, aludirajući na to da bi platio kaznu pošto ima potpisan ugovor sa Hepi televizijom.

S obzirom da Luna nema informacije iz spoljnog sveta pitanje je da li bi isto tražila da zna da je Gastoz pre nekoliko večeri bio u jednom prestoničkom restoranu sa Kristinom Kijom Kockar...

 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    11. oktobar 2018 | 18:52

    Gavric ispao, od Adama nikakve vajde, prica o Slobi zatim pljuvanje istog vise ne prolazi, e sad joj treba drugi oslonac da bi pravila pricu. Devojka koja kao jedinka moze da pokaze samo scene u alkoholisanom stanju i nista vise. Da joj u prvoj Zadruzi nije bilo Slobe, a pogotovo Kije, ispala bi jos u pocetku jer je nigde ne bi bilo.

  • Lado

    11. oktobar 2018 | 18:05

    A ima.para njemu da placa kazne? Sirota mala bogatasica.

  • lea

    11. oktobar 2018 | 16:04

    Gastoz bi bio najgori i najruzniji lik u Zadruzi nizak ruzan i neprivlacan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA