≫ 

Prva fotka Stanije i Vladimira nakon njenog izlaska iz Zadruge! Tomović je ispratio na operaciju, pa otkrio kakav plan ima! (FOTO)

- Nasmejana lica, a tužne duše - poručio je Vladimir

  • 9
Vladimir i Stanija, Printskrin: TV Pink

Nakon što je Stanija Dobrojević napustila rijaliti zbog zdravstvenih problema i lečenja u Americi, na Instagramu je njen dečko Vladimir Tomović objavio prvu zajedničku sliku. 

Ostaje nam da se molimo za njeno zdravlje... Vladimir posvetio pesmu Staniji, pa objavio potresnu poruku! (FOTO)

Naime, Stanija je jutros u 4:47 odletela za Ameriku, a pošto je Vladimir u Crnoj Gori jedini način da se vide je bio preko vajber video poziva.

- Nasmejana lica, a duše tužne. Tomoviću, put pod noge i pravo za Ameriku - napisao je Vladimir na svom Instagram storiju.

Stanija i Vladmir, Printskrin: Instagram/vladelije

Vladimir je napravio skrinšot pa je isti objavio na svom storiju. Osim toga Vladimir se obratio svim fanovima izahvalio na velikoj brizi za Stanijino zdravlje:

- Ljudi pre svega želim da vam se zahvalim na podršci koju iz dana u dan pokazujete, a posebno na brizi koju ste pokazali kada je u pitanju Stanijino zdravlje. Hvala vam od srca. Dužan sam da vam kažem da se ona neće oglašavati u medijima. Jutros u 6:15 je odletela za Ameriku. Kako obično u životu biva. mimoišli smo se. Dokaz da niko nije znao da zbog loših nalaza ona može izaći iz rijalitija je i to da sigurno ne bih par sati pre njenog izlaska iz Zadruge ja ne bih došao u Crnu Goru već bi je sačekao na izlazu. Za sve koji pitate da li smo se čuli, jesmo. Bili smo na vezi od ponoći do njenog ulaska u avion. Jaka i sa osmehom na licu je odletele i svi je sa osmehom na licu očekujemo da se vrati u Srbiju i da nastavi tamo gde je stala kada je rijaliti u pitanju. Na njoj je da se što pre oporavi, a na meni da idem u Američku ambasadu po vizu. P.S. u prilog ovoj priči ide skrinšot naše komunikacije preko Vajbera. Živi mi bili - poručio je Tomović.

Vladimirova objava na svom Instagram storiju, Printskrin: Instagram/vladelije

Jelena Golubović oštro o Vladimiru i Staniji: On je nasilnik, a njoj treba neko da je tuče:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA