≫ 

Svi smo u strahu za Nadeždino zdravlje! Drugarica zadrugarke zabrinuta za njeno psihičko stanje!

- Za sitnicu poludi, a za neke krupne stvari iskulira - rekla je Nadeždina drugarica

  • 0

Zadrugarka Nadežda Biljić jos u predhodnoj Zadruzi pričala je kako je od svog bivšeg dečka tri godine trpela najgore moguće psihičko, ali i fizicko iživljavanje.

Luna pričala da joj je Sloba rekao da ne traži dečka u Zadruzi, a onda se oglasio Radanović i otkrio detalje razgovora!

S obzirom na dešavanja u rijalitiju, prijatelji i porodica pevačice su u strahu za Nadeždino zdravlje s obzirom da se lečila godinama od depresije i straha.

- Nadežda nakon lečenja reaguje na sve stvari drugačije. Za sitnicu poludi, a za neke krupne stvari iskulira. Ali znam da ima strah zbog svih dešavanja unutra. Znam da joj nije svejedno dok je gledala sve one tuče. Ona je na to posebno osetljiva. Još kad je Stanija pomenula da postoje žene koje vole nasilje nije joj bilo svejedno. Vidim po njoj da kuva u sebi i da ju je strah - priča Nadeždina drugarica i dodaje:

- Ona koliko god da se trudi nije prebolela Mikija. I to se vidi. Sad kad je on tamo mislim da će se svašta dogoditi - navela je ona.

Na naše pitanje da li se plaši da se Nadežda ne pomiri sa Mikijem i ponovo ima vrelu akciju, Nadina drugarica kaže sledeće:

- Pa neka se i pomire, i neka se seksaju i to je za ljude. Ne znam samo što su bili problem Miki i Nadežda kad to svi radimo - rekla je ona.

VIDEO: Nadežda prodala gaćice u kojima je imala seks sa Mikijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA