≫ 

Kija ima rak?! Pobednica Zadruge snimljena ispred Instituta za onkologiju i radiologiju sa hrpom papira (VIDEO)

Fanovi Kije Kockar zabrinuti su za njeno zdravstveno stanje

  • 28
Kristina Kija Kockar/ Foto: ATA Images

Pobednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar snimljena je ispred Instituta za onkologiju i raiologiju Srbije kako nosi sa sobom hrpu nalaza.

Kiju je kako odlazi u pomenutu ustanovu u Beogradu, da li na ispitivanje ili lečenje još nije poznato, snimila ekipa emisije "Paparazzo lov", što je zabrinulo sve njene fanove.

Kristina Kija Kockar/ Foto: ATA Images

Podsetimo i na to da je pre samo tri dana Kija u emisiji "Premijera" ukazala na to da ima ozbiljnijih problema kojima treba da se pozabavi, a u koje kako je rekla ne spada njen odnos sa bivšim mužem Slobom Radanovićem niti bilo šta slično tome. Da li je upravo tada mislila na zdravstvene probleme, ostaje da vidimo.

VIDEO: Pre godinu dana Kija je ušla u Zadrugu

VIDEO: Kiju su mnogi proklinjali, a ova pevačica je bila svojevremeno šokirana pobednicom Zadruge:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    16. oktobar 2018 | 20:48

    Draga Kija ti si jaka zena,svaka tebi cast kad si izdrzala sve ono.Onaj covjek nije zasluzio da ga pogledas,sva ona ponizenja koja si trpila, a opet ostala dostojanstvena ,zasluzila si sve najbolje ,zasluzila si jakog muskarca pored sebe,nedaj se i samo gazi ,a zlobnici mogu samo da ti zavide,sretno ljepoto

  • Maria

    16. oktobar 2018 | 21:39

    Sta ,sad je Sloba kriv sto ona ima intoleranciju na odredjenu hranu,ne lupetaj te zaboga vise.

  • Dadada

    17. oktobar 2018 | 09:44

    I da nedo Bog ima rak taj "rak" bi je prosao cim bi joj se Sloba vratio. Slicno kao u zadruzi Sloba u svadji sa Lunom, ode kod Kije, pricaju satima ona sva srecna vickasta malo kasnije on se pomiri sa Lunom ovu odjednom srcka strefi, lupa na kapiju, "povraca", place, razbija itd itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA