≫ 

"Ne mogu u sobi..." David bez blama otkrio gde i kada on i Aleksandra imaju seks, i to dok su ga svi slušali na razglasu! (VIDEO)

David Dragojević gostovao je u čuvenoj emisiji zadrugara, u "Radio Amneziji"

  • 1

David Dragojević gostovao je u današnjem izdanju emisije "Radio Amnezija", čiji su tradicionalno domaćini Bane Čolak i Bora Santana, gde je pričao i o nekim intimnim stvarima u vezi sa Aleksandrom Subotić.

Nakon što je David objasnio kako se snalazi i uopšte oseća u Zadruzi 2, u koju je došao pravo iz Kalifornije, Davidu je bilo upućeno pitanje na temu seksualnog odnosa sa Aleksandrom. Nije se ustručavao, pa je otkrio detalje.

Ne bih mogao sebe da zamislim bez nje... David progovorio o vezi sa Aleksandrom, pa otkrio jedan nepoznat detalj (VIDEO)

- Rekao si pred ulazak u Zadrugu da ćeš već prvu noć imati odnose sa Aleksandrom, da te neće biti sramota, jer to je tvoja žena... Ali uskratio si nas i gledaoce za to? - pitao ga je otvoreno Bora.

Radio Amnezija u toku/ Printskrin: TV Pink

- Ne znam, nekako smo svi kao sardine. Svi smo jako blizu, nemamo neku intimu da smo malo razdvojeni, nego moramo da čekamo to kupanje... - iskren je bio David.

- Zači imate odnose u kupatilu?

- Naravno. Ne mogu u sobi... Neko uvek protrči tu, a tu je i Banetov krevet... - dodao je David.

David i Aleksandra/ Printskrin: TV Pink

Snimak Davidovog gostovanja pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadan sramežlivko

    18. oktobar 2018 | 15:57

    Jadan,a nije ga bilo sramota njenog strica koji je u Parovima spavao do njihovog kreveta.Čovek se okretao na drugu srtanu da bar ne gleda ako mora slušat.Kakvi foliranti oboje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA