≫ 

Kiju za 11 meseci zadesile četiri velike nesreće

Kristina Kija Kockar je do pre samo godinu dana bila anonimna devojka iz Zrenjanina, sada niže uspeh za uspehom, a ispod osmeha hrabro se suočava sa teškim životnim situacijama

  • 53
Kristina Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Za samo godinu dana život joj se promenio iz korena. Od anonimne stjuardese i obične devojke iz Zrenjanina, Kristina Kija Kockar dospela je do jedne od najpoznatijih ličnosti u Srbiji te nema onoga ko ne zna njeno ime i barem ga jednom nije izgovorio, bio fan Zadruge ili ne. Iako ne skida osmeh s lica, Kija je za nepunih godinu dana prošla kroz teške životne situacije, a trenutno se bori sa još jednim zdravstvenim problemom.

Kiju Kockar su svi nazvali hrabrom ženom još kada je 18. novembra 2017. godine ušla u Zadrugu, kao tada još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića. Pevač ju je javno prevario sa Lunom Đogani, a svoju preljubu nastavio je sve do samog kraja rijalitija.

Kija se za manje od godinu dana suočila sa četiri teške životne situacije/ Foto: Nikola Tomić

Ipak, uz sve stresne i neprijatne situacije sa kojima se svakodnevno suočavala tokom sedmomesečnog boravka u rijalitiju, Kija je iz Zadruge izašla kao ubedljiva pobednica i osvojila glavnu novčanu nagradu od 50.000 evra. Preko noći, postala je jedna od najtraženijih tada već javnih ličnosti, a ubrzo se oprobala kao pevačica pa su se nizali nastupi za nastupima.

Kija je pre mesec dana saznala da ima tumor dojke/ Foto: Nikola Tomić

Nakon preljube, usledio je još veći udarac za Kiju. Porodična tragedija zadesila ju je u rijalitiju, 28. aprila, kada joj je preminuo otac Miloš KockarNi to je nije omelo u nameri da istraje u rijalitiju i bude još hrabrija, pa je nepuna dva meseca nakon toga stajala na tronu kao pobednica Zadruge 1.

U svojoj odluci da se razvede od Slobe koju je donela još u Zadruzi nije poklekla, te se zvaničan razvod konačno i dogodio 7. avgusta u Osnovnom sudu u ZrenjaninuSlobodan i Kristina su tog jutra postali bivši supružnici - i na papiru. Iako su ostali u dobrim odnosima, krah braka joj je teško pao, što je i sama otvoreno priznala.

Majka i najbliži su joj u svemu najveća podrška/ Foto: ATA Images

Javnost je i dalje budno pratila svaki njen korak, a ona je svoju sreću pronalazila u ljubavi i podršci majke Nadice i najbližih prijatelja, kao i u nastupima. Postala je jedna od najaktuelnijih i najtraženijih pevačica, preselila se u Beograd, ostvarila jednu od svojih najvećih želja - da kupi nekretninu u Beogradu u koju se uselila krajem septembra, a uz sve to postala je i zaštitno lice preparata za kosu jednog od najpoznatijih beogradskih frizera, Mister Iksa.

Kija se nedavno oprobala i kao model/ Foto: Nikola Tomić

Uspesi su se nizali, popularnost nije jenjavala, ali... Nije prošlo puno, i Kija se ponovo suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Naime, Kristini je pre mesec dana otkriven tumor dojke, zbog čega redovno odlazi na Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a sa ovim saznanjem se nije bilo lako suočiti.

Kako smo već pisali, pobednica Zadruge proteklih mesec dana bila je podvrgnuta pregledima i analizama, nakon kojih je utvrđeno da je u pitanju tumor, na svu sreću, benignog oblika.

Na pitanje o bolesti, Kija je rekla da je u pitanju bila rutinska kontrola.

No, ni to nije sve. Podsetimo i na to da je Kija pre ulaska u Zadrugu takođe imala velikih zdravstvenih problem i bila podvrgnuta ozbiljnom operacionom zahvatu, o čemu je pričala i u rijalitiju. U pitanju je bio tumor na materici, a postoperativni period bio je jako težak i dug.

Pobednica Zadruge 1 se krajem septembra uselila u novi stan u Beogradu/ Foto: Nikola Tomic

Uprkos svemu, Kija je i dalje nasmejana, snima, nastupa, slika se...

- Na taj način samo pokušava da skrene misli sa svega što ju je snašlo. Svesna je svega, ali ne želi sažaljenje. Samo želi da bude dobro - rekao je izvor blizak Kristini.

Proveli smo i jedan dan sa Kijom, evo šta nam je sve otkrila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dia

    17. oktobar 2018 | 21:31

    Rulja je krenula,u napad po ko zna koji put ts ovih godinu dana,! Nekrštini,nemoralni odbačeni od Svega što je moralno! Ne daj se Kristina!

  • Milica

    17. oktobar 2018 | 20:57

    Svako razuman ce reci da je ovo i vise od "pune kape"! Divim joj se kako se sa svime nosi! Treba imati tu snagu u sebi i gurati dalje kao da se nista ne desava, a itekako se desava! Hrabro i dostojanstveno nositi svoj krst! Sigurna sam da bi se mnogi od nas nakon svega slomili... Zelim joj da hrabro istraje na svom putu i da shvati da je sve od Boga. I dobro i lose. I iza svega se krije odredjena lekcija. Zelim joj da savlada te lekcije i sto pre oprosti. I sebi i drugima. Oprost je put ka izlecenju. Jeste tezak put ali je jedini pravi! Samo hrabro Kija napred! Vera, ljubav, nada 🙏❤

  • Fata

    17. oktobar 2018 | 20:53

    @Cika Jova Vi ste jedna sitna zla dusa! Ako nemate nista reci povodom ove teme, ne biste trebali izljevati svoju zlobu i izmisljotine. Ko ste vi da ocenjujete necija osecanja i situacije?! Kija je jedna hrabra i inteligentna zena, koja je prezivela mnogo ruznog i bolnog u proteklih godinu dana! Svako dobro joj zelim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA