"Neću da budem Nadežda dva!" Rebeka otkrila zašto se udaljila od Mikija! (VIDEO)

Rebeka je Lepog Miću šokirala razlogom zbog koga se udaljila od Đuričića

  • 1
Miki, Rebeka i Nadežda, Printeskrin: TV Pink

Miki Đuričić otkrio je Lepom Mići da njegove simpatije prema novinarki Rebeki Popović polako nestaju od kada su se njih dvoje udaljili.

Šok! Takmičar napustio Zadrugu, produkcija ga nikad brutalnije kaznila! (VIDEO)

Mića je razgovarao sa Rebekom u nameri da otkrije šta je uticalo na nju da se udalji od Đuričića prema kome je imala očigledne simpatije, a njeno priznanje da ne želi da bude Nadežda Biljić dva veoma ga je iznenadilo.

Printskrin: TV Pink

- Tebe bez njega nema nigde. Bez njega si ptica na grani koju svako može da gađa. Ovo je sve interesna sfera. Još ako se neko zaljubi u međuvremenu, to je bolje. Miki mi je sto puta rekao da ne sme ništa da ti fali i ja to poštujem. Ti si komplikovana žena - rekao joj je Mića.

- Bojim se da ne budem Nadežda dva. Super je to sve. On ima tu osobinu da vređa ljude. Uporedio me sa Radom - požalila se Rebeka.

- To nisi u pravu, ona se sama u sve to upetljala, on nju nije terao. Sa Nadeždom je bio prvi dan...On kad se zaljubi, on je tele klasično. Ja ti nisam rekao niti da budeš, niti da ne budeš sa njim - pričao je Mića Rebeki.

Printskrin: TV Pink

Mića je u jendom trenutku pozvao Đuričića da im se pridruži u razgovoru, a kada mu je rekao razlog zašto se Rebeka udaljila od njega Miki je ustao i otišao.

Razgovor Lepog Miće i Rebeke pogledajte u videu ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    18. oktobar 2018 | 08:35

    Dobra fora,kao nece da bude Nadezda 2...haha...malo kadra je dobila uz Mikija, a realno ne svidja joj se. Bila bi ona nadezda 2 da je miki neki napucani dasa...ovako ..nece s njim pa kao fora...tupsonka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA