≫ 

Luna danas slavi 23. rođendan, a ovako su joj u ponoć čestitali mama Anabela i tata Gagi Đogani! (VIDEO)

- Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo - napisao je Gagi na društvenim mrežama

  • 97
Luna, Anabela, Gagi Djogani Foto-montaža: ATA Images, Marko Jovanović, Nikola Tomić

Učesnica Zadruge Luna Đogani danas slavi 23. rođendan, a tom prilikom su se tačno u ponoć na društvenim mrežama oglasili njeni roditelji, mama Anabela Atijas i otac Gagi Đogani

Anabela je usput čestitala i Osmi mart svim ženama, budući da je Luna rođena na ovaj praznik, dok je Gagi bio dosta opširniji i koncentrisan isključivo na rođendan svoje ćerke.

- Srećan mi dan kada sam tebe rodila, ljubavi moja... I svima onima koji ga slave danas...ljubav za vas. I, naravno srećan Dan žena, drage moje dame, ne trebaju vama heroji, jer vi to već jeste! - napisala je Anabela uz ilustraciju na kojoj stoji poruka: "Uvek ću biti tu za tebe".

Anabela i Luna/ Printskrin: Instagram/luna_djogani

Gagi je uz zajedničku fotografiju sa Lunom objavio sledeću poruku:

- Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće. Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zida i od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći, da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane - napisao je Gagi.

Luna i Gagi Đogani/ Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PRVOMAJSKA ZEMUN-Mira,Lena i Dare

    8. mart 2019 | 12:53

    NARUČUJE OD MAME I TATE ČESTITKE,I TO KAKO KAŽE "HOĆE MNOGO ČESTITKI"VIDELA JE KOLIKO JE KIJA DOBILA.DEVOJKO TI SI LJUBAVNICA A KIJA CARICA.NE MOŽEŠ KAO KIJA.

  • Sasa

    8. mart 2019 | 13:06

    Normalno je da svako svoje dete najvise voli...bespotrebno je to potencirati....ali ovi glupavi djogaji imaju potrebu za tim...verovatno je ta ljubav uskracena luni u detinjstvu,pa sad na sve nacine pokusavaju da se oprabdaju....ali,bojim se da su zakasnili...

  • Kupite mi rodjos

    8. mart 2019 | 11:36

    Sve razumijem, ali praviti javni cirkus od rodjendana koji ce proslavljati i u narednih 40 godina uz iste rijeci je vec previse. To je dokaz nepruzene ljubavi roditelja kada joj je trebala u adolescenciji pa joj se sad iskupljuje jeftinim rijecima - kao da ljudi ne znaju cijelu pricu porodice Djogaj pa sad roman pise sto i nije na nivou. Sa par rijeci bi sve rekao. Ostalo je izrekao mali milion puta. Ali to je zbog naroda! Tuzno i smijesno! Zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA