≫ 

Aleksandra se uključila u Zadrugu, a evo kako je reagovala kada joj je Karađorđe spomenuo njen boravak u Davidovoj kući i šta mu je poručila! (VIDEO)

Aleksandrinog oca najviše je zanimalo šta se desilo tokom njenog boravka u Novom Sadu kod Davidove majke Biljane

  • 24

Aleksandra Subotić ove noći uključila se u Zadrugu kako bi porazgovarala sa svojim ocem Karađorđem.

Aleksandra je bila prilično raspoložena dok je razgovarala sa ocem, a onda mu se pohvalila da njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Karađorđa su zanimali i detalji oko njenog boravka u Novom Sadu kod Davidove porodice, ali ona to nije želela da komentariše, pa je brzo promenila temu.

Karađorđe priča sa Aleksandrom, Printskrin: TV Pink

- Nemoj ništa sada se brineš. Ja sam stvarno okej i sve je kako treba. Magdalena pati za tobom i mnogo joj nedostaješ. Svi moji fanovi će glasati za tebe. Ljubi mu puno Doroteu, Maju i Brendona. Gorana je u Kaluđerici. Promenila sam broj telefona, jer me je mnogo ljudi zvalo zbog onoga što se desilo. Sad sam ponovo ona stara Aleksandra. Snimila sam dva spota. Ti si za sve u pravu. Nemoj da se svađaš sa Ljubom. Neću da pričam o Novom Sadu, to je nebitno, neću o tome da pričam. Ti znaš kakava sam ja. Iako sam ja pukla zbog budala, biće to sve okej. Sve one koje sam ja gazila, ti ih duplo gazi. Treba manje da se družiš sa pojedinim ološima, Lazara pogotovo. Radna sam i vredna. Nikad napolju nije bila bolja slika o meni nego sada - ispričala je Aleksandra.

Kako je izgledao Aleksandrin razgovor sa Karađorđem pogledajte na snimku iznad teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jax

    10. mart 2019 | 07:21

    Opsednuta svojim izgledom. A glava prazna, to je zaista tužno.

  • Dixi

    10. mart 2019 | 08:08

    Karijera u usponu jos samo gace ostale na njoj !Sledece je slikanje za plejboj !😂😂😂

  • Maki

    10. mart 2019 | 03:27

    Tužni Karadjordje i lažljiva Aleksandra! Sve im je zbrkano, nedefinisano, veštačko i nestvarno, čitav njihov život je lažno postavljen. Jedini ispravni čovek je Srboljub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA