ODISEJA 2090: Pogledajte rušenje spomenika u Preševu (VIDEO)

Posle dugih i teških pregovora dogovoreno je da se sporni spomenik u Preševu premesti. Srbi pristaju, ali da to bude 100 metara u vazduh

  • 2

Srbija, 2090. Posle dugih i teških pregovora predstavnika srpske i šiptarske strane, dogovoreno je da se sporni spomenik u Preševu pomeri za 100 metara na lokaciju koja neće ugrožavati ničije državne interese. Sa ovom odlukom složile su se obe strane, ali s jednom razlikom: Šiptari insistiraju da se spomenik OVPBM premesti na glavnu raskrsnicu, dok Srbi pristaju da se spomenik premesti, ali 100 metara u vazduh.
Pogledajte kako su izgledali završni pregovori i početak napada na spomenik.

(Svi likovi na ovom snimku sasvim slučajno su namerni i više nego neverovatno liče na glavne junake iz kultnog ostvarenja Stenlija Kjubrika "Odiseja 2001")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miroljub

    19. januar 2013 | 00:34

    cime se vi sluzite koje su to provokacije , razuman mozak misli razumno , radikalni radikalno, nikada vi necete biti sto bi hteli nego ono na sta ste osudzeni , a to je IGNORIZOVANJE OD CELOG SVETA

  • 1303

    18. januar 2013 | 16:55

    Evolucija čini svoje, šta ćeš....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA