Želite li putovanje u Njujork? Ako pronađete "pink tiket" to će vam se i ostvariti!

Oduvek ste sanjale da se šetate ulicama Njujorka, uživate u njegovim lepotama i naravno, šopingu! Učestvujte u aprilskoj i majskoj nagradnoj igri, pronađite pink tiket u unutrašnjosti odabranog "Libresse" pakovanja i osvojite putovanje snova

  • 8

Prošetajte se ulicama Menhetna, gledajte najbolje pozorišne predstave na Brodveju, popnite se na "Empire State Building" i uživajte u ludom šopingu poput Keri Bredšo. Doživite Njujork kao što ste oduvek maštali, i to zahvaljujući "Libresse" ulošcima!

Učestvujte u nagradnoj igri koja se održava od prvog do 30. aprila i od prvog do 30. maja 2014. i možda baš vi postanete srećna dobitnica puta u Njujork ili jedne od nedeljnih nagrada.

Pronađite "pink tiket" u unutrašnjosti odabranih "Libresse" pakovanja s promo stikerom i svakog meseca možete da osvojite put u Njujork za dve osobe, uz koji se dobija i kartica sa 100.000 dinara samo za šoping!

Ali, tu se radost ne završava, "Libresse" vas jednom nedeljno nagrađuje sa po pet kartica sa 10.000 dinara za kupovinu.

Za više informacija posetite www.libresse.rs. Učestvuj u Libresse nagradnoj igri i možeš da osvojiš putovanje u grad koji nikada ne spava!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA