Trikovi kojima ćete zauvek zadržati frajera pored sebe

Baš kao u svemu, i u vezi ne treba preterivati s pažnjom i vremenom koje posvećujete partneru jer opterećenje može jedino da dovede do gušenja i pucanja ljubavnog odnosa

  • 2

U želji da udovolje muškarcu, žene često prelaze u sasvim drugu krajnost - počinju da ga guše i da ga teraju da se oseća kao u akvarijumu, limitirane slobode i u potpuno neprirodnom okruženju. A kako ne biste preterali, već pronašli pravu dozu pažnje i ljubavi koju treba da mu poklonite, vreme je da saznate koje to greške morate da izbegavate u širokom luku ne bi li ste sačuvali svoju vezu i zadržali muškarca pored sebe.

 

Morate da imate svoj život

 

Razumljiva je želja da svaki slobodan trenutak želite da provedete sa dečkom kojeg volite, ali time lako možete da pređete granicu normalnog ponašanja. Upravo zato je veoma važno da imate vlastite interese, hobije i obaveze. Muškarce privlače nezavisne žene, a ako se njihova sreća oslanja isključivo na ljubavni odnos, etiketa "ludače" vam je zagarantovana.

 

 

Pustite ga da diše

 

Većina muškaraca ima strah od sputavanja, pa upravo vezu vide kao otimanje slobode i prostora. Upravo zato je bitno da razumete kada on želi da se provede bez vas. I to je sasvim normalna stvar. Štaviše, podstaknite ga na to, on će to sigurno ceniti. Uostalom, setite se šta sve vi možete da uradite za to vreme.

 

Kontrolišite se

 

Samokontrola je izrazito važna za zdravu i normalnu vezu. Iako bi mu možda svašta rekli kada krene da vas živcira, to neće doprineti rešenju problema. Uzmite pet minuta da se smirite, pre nego što reagujete na ono što je rekao ili učinio. To će vas sprečiti da kažete nešto zbog čega ćete se kasnije pokajati.

 

 

Kada ne odgovori na poruku ili poziv...

 

Ne donosite zaključke unapred, kao npr. da je sa drugom ženom i da vas vara, što je svakako jedan od najčešćih. On ima svoj život i sigurno postoji razlog zbog kojeg vam ne odgovara. Kad vidi poziv, objasniće vam o čemu se radi i nema razloga da unapred dižete frku oko ničega. Ukoliko vidi 50 propuštenih poziva, izbrisaćevaš broj iz mobilnog telefona.

 

Ne optužujte ga bez razloga

 

Prva situacija koja nam pada na pamet je kada vam neko od prijatelja ili poznanika javi da ga je video da flertuje, a prvo što će žena uraditi je optužiti muškarca, bez konkretnog dokaza. Umesto toga, smireno ga pitajte o čemu se radi. Izbegavajte pretpostavke i optužbe jer vas ne mogu odovesti daleko, ne samo u vezi, već uopšteno u životu.

 

 

Zaboravite na pitanja o budućnosti

 

Pritisak sa pitanjima o budućnosti, za većinu muškaraca, je neizdrživ. Zato, uživajte u sadašnjosti i budite sigurni da će vam on sve pokazati kada za to bude bio spreman.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    11. april 2014 | 12:32

    Trikovi su bitni ako zelimo da iznenadimo voljenu osobu,ali na lep nacin,a trikovi da bi ga/je ,osvojili su glupost,treba pustiti da se dopadnes nekom takav kakav si,jer ako si tako prihvacen onda je to prava stvar,ipak gluma i ti trikovi ne mogu vecno trajati..

  • DREAM

    11. april 2014 | 12:37

    Eh,samokontrola!!!Nedostatak sexa se bas odrzava na taj nagon i onda nastane kurslus!Ali,ljubav pobedjuje,ipak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA