Želite da se udate? Evo šta treba da uradite!

Ponekad je minimalna promena svakodnevnih navika dovoljna da nam život promeni na bolje. Pa tako, žene koje budu izmenile samo jednu sitnicu u svom ponašanju, udaće se brže od svojih drugarica

  • 5

Najnovije istraživanje došlo je do vrlo zanimljivog podatka da žene koje imaju naviku da svake večeri ranije ležu na spavanje, a ujutru se bude s petlovima, imaju veću verovatnoću da stupe u brak.

Međutim, nije da nema istine u pesmi Novih fosila da “dobre devojke idu u raj, baš sve, a loše devojke idu kud god zažele”, jer se pokazalo da one dame koje su više noćne ptice imaju više seksa!

Istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu u Čikagu, a naučnici poručuju da nije poenta u tome što su ove žene fizički budne. Jednostavno, stvar je u tome što nadbrubrežne žlezde devojaka koje manje spavaju po pravilu luče više kortizola, hormona koji im daje više energije, ali i jaču seksualnu želju.

Za razliku od njih, žene koje ranije odlaze na počinak i u cugu odspavaju svojih osam sati, po svom hormonalnom statusu su nešto stabilnije, što je donekle preduslov da će lakše ući u dugu vezu, a zatim i brak.

(Telegraf.rs / Time)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banana

    14. april 2014 | 15:56

    Sve probala i isprobala ali nikako da se udam.....

  • DREAM

    15. april 2014 | 01:17

    Znaci da spavam ,spavam!!!Pa sta ako me ne probudi?!

  • made in great britain

    16. april 2014 | 12:49

    Vazno je nauciti postovati drugu stranu,imati kompromisa. I najbitnije,biti ono sto jesi. I jos par stotina karakteristika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA