Pogledajte kako Fejsbuk uništava vašu vezu!

Prema poslednjim istraživanjima, društvene mreže mogu i te kako da ugroze ljubavnu vezu, naročito zavisnicima koji se po ceo dan ne skidaju sa Fejsa

  • 18

Ukoliko ste zavisnik od Fejsbuka ili neke druge društvene mreže, loše vam se piše. Tačnije, ne vama, nego vašem ljubavnom životu. Prema studiji koja je nedavno rađena, ljubavni odnosi u velikoj meri trpe zbog društvenih mreža, naročito kod osoba koje su zavisne od proveravanja Fejsbuka, čatovanja, lajkovanja i šerovanja.

U istraživanju je učestvovala 581 osoba koja je odgovarala na pitanje da li su u vezi imali probleme, svađe, preljube i raskide uzrokovane preteranom konzumacijom društvenih mreža? Odgovori su uglavnom bili pozitivni, naročito kod korisnika koji su izuzetno aktivni na Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama i čije veze su zbog toga prepune svađi, varanja pa čak i prekida.

Na pitanje, kako to Fesjbuk ugrožava vašu vezu daje se vrlo jednostavan odgovor. Na društvenim mrežama čovek je svakodnevno u kontaktu sa jako puno ljudi, samim time i bivšim ljubavima, što u velikoj meri uzrokuje jake napade ljubomore kod partnera. Neretko se javlja čak i zapostavljanje voljene osobe zbog virtuelnog sveta, što sve ukupno vodi ka raspadu ljubavnog odnosa i sve većih nesuglasica.

Danas je idealan dan da preokrenete svoje loše navike i da više posvetite realnom, umesto virtuelnom životu. Ipak je živ kontakt, ljubav koju osećate u blizini i topao dodir nešto što se ne može zameniti lajkovima, čatovanjem i šerovanjem. Srećan vam Vaskrs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    21. april 2014 | 01:54

    Zato lepo nadjete devojku kao ja i obrise vam sve zenske prijatelje hehe

  • Anabela ♡

    21. april 2014 | 13:57

    Ja ne koristim Fejsbuk,niti ću. Niti meni bliske osobe. I,super:-)

  • Sanja

    21. april 2014 | 15:19

    Najgore je što osobe koje su non stop na društvenim mrežama ne priznaju da je to problem, a ne žele ni da ga reše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA