DOKAZANO: Selfi fotkama nećete smuvati nikoga!

Ukoliko ste osoba koja, prilikom potrage za ljubavlju, u internet polaže velike nade morate da znate da vam pućenje usana i selfi iz kupatila neće biti od pomoći. Štaviše!

  • 4

Posledica sve masovnije upotrebe smarfona svakako je selfi, najnovija metoda slikanja samog sebe, gde ljudi očajnički pokušavaju da se uhvate u najboljoj mogućoj pozi ne bi li im telo bilo što zgodnije, lice lepše i cela pojava privlačnija.

Ali više je i pticama na grani jasno da je selfi, osim ako nije napravljen u šaljive svrhe, odraz nezrelosti i manjka samopouzdanja. Da su toga mnogi svesni pokazala je i studija koja je istraživala šta zapravo ljude najviše privlači, a šta odvlači kod osoba na društvenim mrežama.

Pokazalo se da selfi svakakao nije dobra reklama za onog koji izbacuje fotografije na kojima se trti, pući ili pokazuje svoje "pločice, guzu ili grudi" u kupatilu. Štaviše, ovaj način "promocije" je ljudima uglavnom odbojan i veštački, baš kao što im je i korišćenje otrcanih fraza.

S druge strane, ono na šta najpre "padaju" su slike u prirodi sa ljubimcima ili one koje pokazuju da se određena osoba bavi nekim sportom.

Kada su u pitanju muškarci, onlajn karakteristike koje su najprivlačnije ženama na internetu su spontan, ambiciozan, pustolovan i duhovit. Od žena se pak traži da budu takođe spontane, ali i sportskog duha i iskrene.

U današnje vreme sve je manje veza koje se započinju u kafićima i klubovima, pa razmislite o tome šta ćete sledeći put staviti na svoj profil ukoliko vam je stalo do toga da nekoga upoznate i privučete.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    21. april 2014 | 15:10

    E ova "deca" danas ne znnaju sta je onaj oseca kada treba da se nadjes sa momkom/devojkom, kada cekas da zvoni da bi ga videla, oni zmarci u stomaku, puskice , jedan pogled koji govori puno i drzi te veselom ceo dan,slikas se pa ne mozes da docekas da razvijes slike...sada sve preko fejsa sve na izvolte...ok podrzavam idemo sa vremenom ali nema onu ca

  • fap_masina

    23. april 2014 | 01:41

    Deco moja nista vi ne znate, a mislite da sve znate... pozzz za lolu:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA