MAMINI SINOVI: Čak i kad žive sami, majke im peru gaće

Uprkos činjenici da ne žive više sa majkama, 15 odsto muškaraca će pre odneti svoj prljav veš njima na pranje, nego što bi se oni sami prihvatili te obaveze

  • 7

Prema istraživanjima britanskog portala VoucherCodesPro koji je ispitao preko 2.700 muškaraca, svaki sedmi, iako živi sam, radije će poslati donji veš na pranje mami nego što će on to sam uraditi, a 60 odsto otkriva da i dalje sakupljaju igračke i naravno, igraju se sa njima.

Prema ovoj studiji, veliki broj muškaraca, uprkos činjenici da su odrasli i samostalni, ne želi da preuzme odgovornost i zadatke koji prate ovakav život, pa sasvim opravdano nose naziv "večiti dečaci".

Kada je reč o onima koji dele svoj životni prostor sa partnerkama, polovina njih će rado pomoći svojoj izabranici u kućnim poslovima, a trećina smatra da ne treba ništa da radi jer će se uvek naći neko ko će učinito to umesto njih.

Da su nesposobni za pranje i ćišćenje kupatila smatra 36 odsto muškaraca, 26 odsto ne zna da uključi mašinu za sudove, a 24 odsto njih priznaje da ne ume da napravi doručak.

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uf

    9. maj 2014 | 16:22

    Hvala Bogu ovaj moj nije takav,nije mu tesko ni da opere,ni usisa ocisti..

  • to sam ja

    9. maj 2014 | 15:11

    Mama naučila pa nek i trpi sad..kad je teško vesmasinu okrenut pa nek pere

  • DREAM

    10. maj 2014 | 00:01

    Nisu to mamini sinovi,vec decaci koji nikad ne odrastu vec zive svoju bajku sanjajuci svoju drugu polovinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA