Devojke, evo zašto je super biti singl!

Svaka devojka želi svog princa na belom konju, da uživa u ljubavi i da ima nekog ko će joj ispunjavati sve želje. Ali nema razloga za očajavanje, i biti singl ima svoje prednosti

  • 4

Lepo je imati nekog sa kim ćete deliti sve svoje uspone i padove. Međutim, isto tako treba naučiti kako uživati i kada ste bez partnera. I zato slobodne devojke, pratite ovih pet saveta i sigurno će vam život postati lepši.

Budite produktivne

Jedan od načina kako da uživate u singl statusu je da ustanete iz kreveta i počnete da radite nešto. Bilo da je to traženje posla ili pokretanje nekog svog biznisa, pronalazak novog hobija, putovanje. To može biti bilo šta, samo je bitno da pokušate da ostvarite svoje želje. Kada ste slobodne, imate više vremena za sebe i svoje želje.

Budite sa prijateljicama

Iskoristite svo slobodno vreme za svoje drugarice. One su prve za koje ćete imati manje vremena kada se zaljubite. Zato, isplanirajte druženje koje neće biti sedenje u kafiću i zabavite se. Uz njih je sve lakše.

Unapredite svoju karijeru

Svakako sada imate vremena za još neke stvari, ato su usredređivanje na svoju karijeru. Koliko god da vam ona znači, slobodno pokušajte da napredujete, da promenite posao ako vam trenutni ne odgovara, a možete i da osmislite i neke nove poslovne ideje.

Flert

Još jedna od prednosti singl života je svakako i to što možete raditi šta god hoćete, s'kim god želite. Nemojte zaboraviti da se zabavite ali nemojte se igrati sa nečijim osećanjima. Uz pomoć flerta možete da shvatite koje stvari nećete tolerisati budućem dečku.


Posvetite se sebi

Kada ste u vezi "ja" postaje "mi" sasvim je logično da ćete se truditi da udovoljite mnogo toga svom dečku. Međutim, to ne znači da treba da se menjate, ali stvari koje on voli, radićete češće. Zato, dokle gd da ste same, nećete misliti o tome kako da njega učinite srećnim, već ćete misliti kako da udovoljite sebi.

(Telegraf.rs / mojportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    27. maj 2014 | 13:00

    K'o da slusam neki dzingl,najbolje je biti-singl? Sta da kazu one dame,koje zivot zive same? Ceo zivot,jedna drama,jos je teze, kad si - sama...

  • Saki

    27. maj 2014 | 14:09

    Ne slazem se jer kako god okrenes lezes sama ili sa nekim ko sutradan nestane. Ja procvetala od kako imam decka! To sve sto je na spisku radis uporedo sa covekom koga volis :)

  • Mikishon

    27. maj 2014 | 20:01

    Najbolje je biti sam jer te devojke vole samo kad imaš para.Tako je nažalost u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA