NE FOLIRAJU SAMO ŽENE: Svaki treći frajer glumi orgazam!

Iako svi žive u verovanju da je gluma u krevetu ženski zanat, ni muškarci ne zaostaju u ovoj delatnosti. Da li tipovi bolje glume pa smo ih zato kasnije provalili?

  • 5

Žene su oduvek poznate po teatralnosti što se tiče seksualnog života. Svima su poznate "glavobolje" kad nisu raspoložene i odglumljeni orgazmi iz celog niza razloga. S druge strane većina nas bi rekla da su muškarci, što se tiče seksa, daleko jednostavniji, iskreniji i direktniji.

No, to je daleko od istine, barem ako sudimo po nedavnoj studiji koju je na ulicama New Yorka sproveo Time Out. Naime, čak 30 odsto muškaraca je priznalo da glume orgazme.

orgazam tinejdzer izraz lica

Druga nedavno provedena studija kao i još neka ispitivanja u međuvremenu, potkrepljuju procenat lažnih orgazama kod njujorških muškaraca kao mnogo globalniju statističku brojku. Kad se traži razlog, većina muškaraca kaže da glumi orgazam jer je partnerkin klimaks neizbežan, pa osećaju pritisak da i oni dožive vrhunac.

Činjenica jeste da je glumljenje orgazma muškarcu poprilično lako ako koristi kondom, dok je u drugom slučaju vrlo teško. Ali svakako realnost je da se to događa mnogo češće nego što većina misli.

Prošle godine je urolog s Harvarda Abraham Morgentaler objavio knjigu "Why Men Fake It: The Totally Unexpected Truth About Men And Sex" temeljenu na svom iskustvu u lečenju muškaraca sa seksualnim problemima.


Doktor Morgentaler kaže da se neki muškarci osećaju primoranima na seksualni odnos čak i kad nisu raspoloženi, a sve kako bi zadovoljili partnerku.

- Dok je za žene skroz normalno i prihvatljivo da odbije seks jer je preumorna ili ima glavobolju, štaviše, čak toliko da se o tome zbijaju šale, za muškarce je to totalno neprihvatljivo. Za muškarce postoji uverenje da su uvek spremni na seks, čak i kada oni to ne žele - kaže Morgentaler.

Iako je razlog lažnog orgazma predmet brojnih rasprava među naučnicima, na kraju se ipak čini da bi naši primarni motivi mogli da budu isti. Studija objavljena u "Archives of Sexual Behavior" sprovedena u martu ove godine na 481 Amerikanki fakultetskog uzrasta pokazala je da je glavni razlog lažiranja orgazma, kod oba pola, to što izbegavamo da povredimo partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evgenij

    21. jul 2014 | 17:23

    Kakve su ovo gluposti?!muskarac glumi orgazam?! Kako?! Na koju foru?! Sve moze lepo da se vidi...

  • natural

    21. jul 2014 | 17:17

    To je od raznih tableta i hemikalija, nema orgazma pa se folira da riba ne provali :)

  • Dilija

    22. jul 2014 | 10:56

    Nedavno sam skontala da i moj decko glumi orgazam, nisam mogla da verujem...ali sad kontam da to radi da bi mi udovoljio. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA