DA LI VAS VARA? Uhvatite preljubnika pomoću ove aplikacije!

Ako varate, pripazite, jer ova aplikacija bukvalno zna šta i kada mislite. Snima vaše razgovore, poruke, slike i polako vam priprema raskid ili razvod. Oprez!

  • 0

Nešto vam tu "smrdi": odjednom ostaje predugo na poslu, izjavljuje da mu/joj treba više prostora, odbija seks? U nekom momentu, posumnjali ste na neverstvo. Srećom, sada je tu načim da to i proverite - pojavila se aplikacija koja prati svaki "uzdah" telefona vašeg partnera. Svaku sliku, poziv, poruku - SVE!

Aplikacija mCouple uz pomoć GPS prati i svaki promenu lokacije partnera, ali i Skajp/Fejsbuk aktivnosti preljubnika, pa se može reći da je ova aplikacija najgori preljubnički košmar.

Londonska firma mSpy je tvorac ovog košmara, ali su iz kompanije naglasili da morate da imate dozvolu partnera za korišćenje aplikacije (KAKO DA NE!).

Aplikaciju koriste i roditelji da bi pazili na ponašanje svoje dece, kao i šefovi koji žele da posmatraju ponašanje svog osoblja. Što se tiče legalnosti ove aplikacije, ne slažu se baš svi: advokati će podvući da je svako šijuniranje ilegalno.

Pa vi vidite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA