Drage dame, evo gde grešite u krevetu!

Korigujte ove sitnice i učinite da on naprosto postane zavistan od vas. Slobodno se opustite, nisu to neke krupne promene. Dovoljno je samo da se malo oslobodite

  • 6
Seksi devojka u krevetu Foto: izismile.com

Donosimo vam mali vodič za uspešno izbegavanje ključnih grešaka koje svaka nedovoljno iskusna žena može da napravi u spavaćoj sobi. Poslušajte ove savete i postaćete neprikosnovena i nezamenljiva zavodnica koje nikad neće moći da se zasiti!

Pasivnost

A pod tim podrazumevamo mišljenje da je on taj koji uvek mora da inicira seks, insistiranje na svega nekoliko poza i kako je on taj koji mora da dominira.

Izgled

Neprijatnost zbog nekog kilograma viška ili nekog drugog nedostatka u tom rangu (celulit, podbradak, ali i nesavršena depiliranost), još je jedna u nizu stvari koje mogu da pokvare vaš seksualni život. Muškarci vole samopouzdane žene, a dobra je vest što su otkrili kako tokom uzavrelih strasti vrlo često takve stvari niti ne primete.

Ćutanje

Ćutanje stvarno nije zlato, a to pravilo važi i u seksu. Partnerka koja zna da kaže šta želi muškarcima je najpoželjnija partnerka, jer to im uveliko olakšava posao i smanjuje pritisak.

Durenje

Žene su sklone donošenju zaključaka da muškarci predlažu nove stvari u krevetu, jer im je sadašnji seks dosadan. Zatim kreće ljutnja, koja može da dovede do velikih problema.


Pretpostavke

Jedna od čestih ženskih grešaka su i pogrešne pretpostavke, poput onih najčešćih da je muškarac uvek raspoložen za seks i kako je on taj koji uvek mora da inicira seks. Što se tiče ovog poslednjeg, muškarci koji stalno moraju da iniciraju seks sa partnerkom, s vremenom će početi da misle da joj više nisu privlačni, što će uveliko da umanjiti njihove želje i potrebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    26. jul 2014 | 22:47

    Draga Milice mozes zatrudneti uvek zato vodi racuna i nemoj se stideti pa to je najnormalnija stvar......i bolje je sve uraditi nego zatrudneti ako to ne zelis pa uraditi abortus sto je jedan od najvecih grehova i ubistvo nekoga ko ne moze da se brani....

  • milica

    26. jul 2014 | 16:45

    Treba sutra da idem kod dečka da spavam, posto će nam to biti 1. Put da zajedno spavamo imam 1 pitanje. Njemu je glupo da kupuje kondome a i meni moram da priznam pa posle kojeg puta se može zatrudneti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA