SEKS POD TUŠEM: Spremite se za najvrelije iskustvo u životu!

Seks u tuš-kabini, kadi, na veš mašini ili ispred lavaboa predstavlja napredni kurs za ljubavnike koji su se usavršili u spavaćoj sobi i žele da se prošire svoje vidike u sve prostorije kuće ili stana

  • 6

Tuširanje - udvoje je bolje! Prvo što morate da znate o seksu pod tušem jeste da je on opasan! Pri tom ne mislimo na polne bolesti (koje su moguće jer kondomi i voda ne idu ruku pod ruku), nego po vaše kosti i život.

Bez obzira da li vaše kupatilo sadrži prostranu kadu, polu-kadu ili tuš kabinu, prostor u kom se odvija akcija je skučen, vode ima na sve strane, a akteri ne stoje mirno na mestu. Vrlo lako možete da se okliznete i zveknete glavom o pod, ivicu kade ili kabine, pa čak i da slomite nešto.

Imajte na umu da će vam za seks pod tušem biti potrebna hladna glava jer morate biti svesni svakog trenutka i da biste odgovorno procenili koje pokrete možete da izvodete, a koje ne.

Vrlo je važno postaviti pravu atmosferu i posvetiti se predigri, koja je ženama važnija nego muškarcima. Nemojte žuriti, polako se skidajte, milujte, ljubite i izazivajte. Voda će isprati prirodnu lubrikaciju vagine, što znači da će penetracija biti malo bolna. Stoga se pobrinite da je vašoj partnerki zaista udobno i da je opuštena i vrlo željna.

Nipošto nemojte koristiti sapun ili gel za tuširanje kao lubrikant. Vagina je osetljiva na promenu PH faktora, a šamponima ćete napraviti pravi masakr, a možda i pobrati koji šamar.

Isto tako, ako vodite ljubav u kadi, izbegavajte penušave kupke i soli za kupanje koje isto tako mogu da uzrokuju haos "ispod struka".


Nedostatak seksa pod tušem ili u kadi jeste taj što voda ne doprinosi vlaženju vagine. Zato ćete morati dobro da se potrudite i budete nežni s partnerkom. S druge strane, dok god dok god ste na suvom i van kade, spaseni ste.

Pa tako, možete da sednete na rub kade, vaša partnerka neka sedne vama u krilo, a vi je pridržavajte za struk i pomažite joj.

Tuš kabina nudi malo više manevarskog prostora (ako ste srećnik što se tiče gabarita pločica). Približite se dragoj, neka ona podigne nogu i zamota je oko vašeg boka ili butine. Isto tako možete probati "doggy" stil u stojećem položaju sa raširenim nogama.

Ne morate se ograničiti na samu kadu ili tuš kako biste uživali. Dovedite partnerku pred lavabo, neka se osloni na njega rukama, a vi joj priđite s leđa. Dodatnu čar će dati pogled u ogledalu - muškarci su ipak vizuelni tipovi, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yony

    28. jul 2014 | 10:06

    Ma seks na plafonu je najbolji.

  • Aha

    28. jul 2014 | 09:13

    Volim sex pod tusem i redovno ga upraznjavam ide lepa predigra lizanja dok je mokra pa onda ide sve po redu, a i moja draga uziva u tome sto je bitno i bude bad dobro svaki put probamo nesto novo al je najbolje odpozadi nekako bude bas ful a i nema povreda

  • Dilija

    28. jul 2014 | 15:45

    Ma da, kolko puta probala i nikad mi se nije desilo da se nekako povredim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA