Seksi igračke koje već imate, a pružiće vam nezaboravan orgazam!

Vreme je da začinite stvari u spavaćoj sobi, a u tome vam mogu pomoći seks igračke. Neke od njih sigurno imate u svom domu. Spremite se za eksploziju užitka!

  • 9

Želite da osvežite seksualni život? Vreme je da nabavite seksi igračke! Dobra je vest što neke od njih već posedujete. Brojna istraživanja su pokazala da seksualna pomagala itekako mogu da začine život u spavaćoj sobi.

Donosimo vam pregled najkorisnijih seksualnih igrački.

Jastuk

Dobro pozicionirani jastuk može vam pomoći da iskusite nove seksi položaje i tako unesete raznolikost u svoj seksualni život. Možda možete da isprobate novi položaj tako da legnete na leđa, a ispod guze stavite jastuk. To će dati novu dimenziju misionarskom položaju. Ili ga možete staviti između nogu dok je vaš partner iza. Načini su brojni, a na vama je da odaberete koji vam se najviše sviđa.

Vibrator

Prema savetima brojnih seksologa, svaka žena bi trebalo da ima vibrator – nezavisno od toga da li je u vezi ili nije. Ako ste sami, vibrator vam može pomoći da otkrijete svoju seksualnost i užitke na koje vaše telo reaguje. Ako ste u vezi, možete da pojačate intenzitet dok ste sa svojim partnerom. Vibrator, kako pokazuju brojna istraživanja, pomaže pri bržem i intenzivnijem doživljaju orgazma. Dakle, vibrator je svojevrsni „must have“!

Lubrikant

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje duže. Sjajno je pomagalo prilikom isprobavanja novih položaja. Postoje različite vrste lubrikanata i onaj koji odgovara vašoj prijateljici, ne mora nužno da odgovara i vama. Dakle, same morate da izaberete svoj lubrikant. Ako ste slučajno alergični, onda pripazite da ne izaberete intenzivan lubrikant koji bi mogao izazvati reakciju. Postoje i organski lubrikanti koji ne bi trebalo da izazivaju nikakve tegobe.


Seksi knjige

Ma koliko mislite da znate o seksu, činjenica je da znanja o tom području nikada dosta. Ako nemate, nabavite kvalitetnu edukativnu knjigu o seksu. Pomoći će vam da upoznate svoje, ali i partnerovo telo. Možete naučiti neke nove trikove, ali i nove položaje. Dobra knjiga može biti i izvor inspiracije koja će dešavanja u vašoj spavaćoj sobi dovesti do savršenstva. Ne zaboravite, i seks je veština koju treba učiti i teoretski i praktično.

Seksi donji veš

Senzualni grudnjak i vruće gaćice ženi mogu pomoći da se oseća veoma seksi. To je i naučno dokazano, pa nema razloga da stvari u spavaćoj sobi dodatno ne začinite seksi donjim vešom. Osim što će razveseliti vašeg partnera, pomoći će i vama.

Japanske kuglice

Ima ih više vrsta, a vi odaberite one za koje mislite da će vama najviše odgovarati. Kuglice se stavljaju u vaginu – jedna po jedna, a to može biti proces koji dugo traje, a u ženama budi veliko zadovoljstvo. Pre korišćenja dobro ih je namazati lubrikantom. Oni koji ih koriste kažu da je iskustvo nezaboravno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIJA

    27. jul 2014 | 05:01

    Ja samo želim da podelim sa redakcijom i čitaocima da imam vibrator,kuglice,lubrikant i seksi veš.Jedino jastuk nemam,ali i on je dobar za pod leđa,povećava užitak.

  • Subhan

    27. jul 2014 | 01:16

    A koje su igracke za muskarce? ,:D

  • sexy girl

    28. jul 2014 | 18:02

    Kako da kupim vibrator? Malo mi je glupo da udjem u radnju i kupim ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA