Evo u čemu je tajna ženskog orgazma!

Mislili ste da su za dostizanje seksualnog vrhunca neophodni romantične večere, sveće, nežni poljupci, pa sati i sati lagane predigre, pre nego što se konačno krene na stvar? E, pa pogrešili ste

  • 14

Ukoliko vam teško ide da tokom postignete orgazam, moguće je da ne znate koji je ključni sastojak za uživanje u seksu.

Naučnici sa Univerziteta Otava tvrde da je najvažniji okidač za postizanje orgazma zapravo vaš mozak. Oni su došli do zaključka da žene koje imaju poteškoće sa postizanjem orgazma zapravo nisu fokusirane na sam čin.

Naučnici kažu da na postizanje orgazma ne utiče ni dužina predigre, pa čak ni tehnika partnera. Kako prenosi B92, najvažniju ulogu igraju misli i to koliko ste prisutni u datom momentu. Ukoliko seksualni čin podstaknete erotskim mislima olakšaćete put do orgazma.

- Nekada zbog svakodnevnih obaveza i briga niste u mogućnosti da se opustite i prepustite uživanju. To je ključno za ženski orgazam. Dobra vest je da žene ovu sposobnost povećavaju s godinama – poručuju istraživači.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA