Šta žene izbacuje iz takta?

Neke stvari muškarci jednostavno ne smeju da čine pred svojim emotivnim parterkama. Ako joj je, eventualno, nova frizura grozna, videće to i ona sama

  • 5

Bez obzira na činjenicu da žene vole svog supruga, mladića, postoje situacije koje bukvalno izluđuju pripadnice nežnijeg pola. Ono što muškarci ne smeju, ni pod razno da rade, su sledeće stvari:

- Da se ponudite da čuvate sopstvenu decu. Ovo se, pobogu, podrazumeva!

- U "romantične" poklone da ubrajate kućne uređaje, koje ste joj darovali za rođendan ili godišnjicu. Nova veš-mašina? Zaista? A da ona vama kupi nove gume?

- Uporno da tvrdite kako je rad u kancelariji teži nego briga o kući. Kad kaže da je iscrpljena, žena to zaista jeste. Dok ste vi "presedeli" u kancelariji, ona je odvela decu u vrtić, radila, u povratku s posla svratila u prodavnicu, spremila ručak, oprala sudove, igrala se sa klincima, ispeglala veš, zalila cveće i uspela da oriba celo kupatilo.

- Da se hvalite svojom vožnjom i stalno dokazujete da lepši pol loše vozi. Razmislite, ako joj kažete da već deceniju niste imali nijedan problem na putu, možda zgrabi volan i udari u bankinu samo da bi vas ućutkala!

- Mrzovoljno da gledate u jelo koje je spremala tri sata, čak iako nije ispalo savršeno.

- Kupovati pantalone ili majicu, a da ih ne probate. Za vas je to noćna mora, ali imajte na umu da supruzi stvarate dodatan problem kada mora da vraća sve te stvari, jer vam ne odgovaraju.


- Ni u snu, nemojte da joj kažete da izgleda grozno sa novom frizurom. Često šišanje ili promena boje kose nekada prođu savršeno, ali nekada ne. Žene nisu slepe i mogu da uoče razliku, pa nema potrebe da im to „nabijate na nos“.

- Očekujete zlatnu medalju samo zato što ste usisali kuću? I vi tu živite, zar ne? Zasad se zadovoljite bronzom, a kad operete prozore, obrišete prašinu i parket, spakujete razbacane dečje igračke - možda „osvojite“ zlato.

(Telegraf.rs/"Novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA