PRAVILO 10 SASTANAKA: Naučite sigurnu taktiku za zadržavanje frajera! (GIF)

Ako se upuštaš u seks prerano, s teorijom "svideću mu se u krevetu, pa će se kasnije zaljubiti", moraš da znaš da to retko prolazi

  • 5

Svi smo čuli za onaj jedan par, koji se upustio u seks već na prvom dejtu, a danas, nakon par godina, još su uvek u srećnoj vezi.

Naravno da se i to dešava, ali šanse da se dogodi baš tebi nisu baš toliko velike. Zapravo, događaju se otprilike svakom stotom paru.

Ako pripadaš grupi žena koje se upuštaju u seks prerano, s teorijom "svideću mu se u krevetu, pa će se kasnije zaljubiti", moraš da znaš da takve žene retko pronalaze sreću, a još ređe dobrog dečka.

dejt

Kako rešiti problem? Pravilom 10 sastanaka. Istraživanja pokazuju da muškarci žele vezu sa ženom s kojom su izašli na dejt više od 10 puta.

Ovo se ne odnosi na slučajna druženja i brzinske kafe - govorimo o pravim dejtovima, na koje odlazite dobrovoljno i radite nešto zajedno u javnosti.

DEJT

Muškarci žele da stvore dobar i povezan odnos jednako kao i žene, ali im treba malo duže da shvate da je odnos već počeo da se formira. Zato je 10 sastanaka idealan period u kojem će biti sasvim jasno o čemu se radi.


zaljubljen

-Ali kako postići da me pozove na 10 dejtova? - pitanje koje će sebi postaviti većina žena, koje misle da je seks na prvom ili drugom dejtu jedini način da zadrže frajera. Lako. Ako mu se sviđaš i ako mu pokažeš da se i on tebi sviđa, pozvaće te i na drugi dejt, i na treći.

in love zaljubljena

 

Činjenica da nisi spavala s njim neće negativno uticati na njegovo mišljenje o tebi - shvatiće da nisi devojka koju je lako imati i gledaćete drugim očima.

Ako je reč o frajeru kom se neće sviđati to što mora da čeka na seks, mislimo da je sasvim jasno da takav tip ionako nije za tebe.

moje srce zaljubljenost

Ne možeš da pretvoriš lošeg dečka. koji nema vezu u planu. u nekog ko se želi da se skrasi. Znamo da si čula i za takve slučajeve, ali oni su verovatno jednom u na 2 miliona.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    13. avgust 2014 | 14:46

    Zasto zena mora da broji sastanke do seksa? Zasto se muskarac ne suzdrzava od seksa 10 sastanak da devojka ne bi pomislila da je lak muskarac? Ja ne volim momke koji su spavali sa puno zena i koji zure sa seksom na pocetku veze, cini mi se da su to muškarci koji svoju vrednost potvrđuju brojem zena sa kojima su spavali, nesigurni... A misle da su frajeri. Dok devojku koja se ponasa kao oni smatraju lakom. Osoba koja je sigurna u sebe i svoje vrednosti nema potrebu da se na taj način dokazuje.

  • Niki

    10. avgust 2014 | 16:37

    Normalno je da spavas sa deckom posle minimum pola godine veze, kakvih 10 sastanaka 0_o

  • romanticni zmaj

    12. avgust 2014 | 00:27

    normalno je spavati s curom nakon mesec dva, zavisi od osobe do osobe al ne treba proci 100 sastanaka do prvog sexa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA