Pet najboljh letnjih seks saveta za 2014. godinu!

Kako se zabaviti na ovim ovim vrućinama i totalno izludeti partneri? Saznajte u oviih par poteza!

  • 3

Dug dan u toploj redakciji? Neka vaš partner legne na stomak, a potom provlačite kocku leda preko njegovih leđa. Isprobajte isto i na bradavicama.

 

Seks je uvek dobra ideja.

 

Sledite ove saete za vruće susrete bez daha.

 

PREDJELO

 

Umesto laganog, površnog poljupca na jutarnjem rastanku neka to bude dug i strastven poljubac. To će ubrzati rad srca, stimulisati cirkulaciju i ozariti vašu dušu. Oboje ćete cielog dana maštati o nečemu više.

 

 

OBROK U KREVETU

 

Neka bude dugo! Sat seksa sagoreva 170 kalorija. To je otprilike ona kafa sa šlagom koju ste upravo popili ili možda nekoliko kockica čokolade koje ste nesvesno pojeli...

 

BRZI ZALOGAJI

 

Sledeći put kada vaš partner izađe sa svojim prijateljima, uživajte malo i sami. A ako ubrzate stvari, pomoću male spravice na baterije, ostaće vam vremena i za omiljenu TV-seriju.

 

Posebno se preporučuje ako ste u PMS-u, jer orgazam poboljšava raspoloženje i deluje kao prirodni analgetik.

 

 

IZLAZAK

 

Seks na plaži samo je za filmske scene i za one koji nemaju osetljivu kožu (pesak je poput brus-papira!) Ali malo igre u vodi može biti sjajna uvertira u savršen seks.

 

DEKADENTNI DEZERT

 

Dug dan u toploj redakciji? Neka vaš partner legne na stomak, a potom provlačite kocku leda preko njegovih leđa. Isprobajte isto i na bradavicama.

 

(Telegraf.rs/PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA