STALNO IMATE LOŠE MOMKE? Možda je problem u vama! (GIF)

Nemoguće je da od tri milijarde muškaraca na svetu niko ne valja, verovatno tražite na lošim mestima

  • 7

Ponekad je dobro imati kratku avanturu sa lošim dečkom, ali ako su svi vaši momci veoma loši za tebe, možda je vreme da prestanete da krivite njih i počnete da razmišljate šta vi radite pogrešno.

Devojke koje privlače samo loše dečke će se prepoznati u ovim greškama.

Prebrzo ste spavali zajedno

seks, kabina

Ako vas on ne poštuje, neće biti dobar prema vama, a ako prebrzo skočite u krevet s njim, veće su šanse da neće razviti poštovanje prema vama Ne kažemo da morate da čekate mesecima, ali ako odmah pokažete da vas može imati bez problema, možda će izgubiti interes i postati pravi loš dečko.

Tražite zamenu za bivšeg

raskid 1 gif

Ponekad je najlakši način za preboleti bivšeg upravo to - pronaći novog dečka. Mnoge žene u ovavim situacijama ne biraju dečka, bitno im je samo da što pre pronađu nekoga ko će im olakšati raskid. Sasvim je jasno da nedostatak kriterijuma može da rezultira potpuno pogrešnom vezom.

Sudili ste knjizi po koricama

gif, savrsena

Svi smo ponekad površni, i to je sasvim u redu, ali ako pri odabiru dečka gledate isključivo površne stvari, velike su šanse da ćete se razočarati kada zagrebete ispod površine.


Slušate svoj sat

veridba gif

Onaj biološki, koji kuca. Sigurni smo da će vas baka ili tetka podsetiti na njega. Ako lovite frajera samo zato da bi se uklopila u društvo svojih drugarica koje su već rodile ili su barem udate, lovite i šansu za lošu vezu.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LudiGrk

    18. avgust 2014 | 15:30

    Hoćeš da kažeš da postoji normalna devojka u današnje vreme!?

  • M5

    19. avgust 2014 | 01:13

    Koliko ste samo vas trojica ogorčeni na žene. Nisu sve lude sponzoruše. Probajte ponekad da priđete nekoj misleći gornjom, umesto donjom glavom. Možda se iznenadite.

  • Neko tamo daleko

    18. avgust 2014 | 14:45

    Pre ces sedmicu na loto izvuci,nego u ovo danasnje vreme naci normalnu devojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA