Evo koje žene doživljavaju najviše orgazama!

Šta mislite, u čemu je tajna ženskog orgazma i kako to da su neke dame zadovoljnije svojim seksualnim životom od drugih? Razmislite još malo i pokušajte da pogodite

  • 5

Postoji jaka veza između seksualne orijentacije i učestalosti orgazama. Pokazalo se da veliku prednost nad heteroseksualkama i biseksualkama po pitanju zadovoljstva u seksu imaju lezbijke.

To je nedavno istraživanje otrilo, pa zaključilo: lezbijke imaju daleko veće šanse za doživljavanje orgazma, a uopšteno su ženski orgazmi manje predvidivi i raznovrsniji od onih muških. U istraživanju je učestvovalo 6,151 osoba, između 21 i 65 godina.

Evo šta je još zanimljivo otkrilo ovo istraživanje:

- Biseksualke doživljavaju orgazme najređe (u svega 58 posto slučajeva) a oni su i slabijeg intenziteta.

- Lezbijke doživljavaju orgazam u 75 posto slučajeva.

- Heteroseksualne žene doživljavaju orgazam u 62 posto slučajeva.

- Ženama, koje su u vezama, dva puta je lakše da postignu orgazam. Ali, samo njih 25 posto doživi orgazam baš svaki put kada su s partnerom.

- Tajna je i u tome što lezbijke puno više vremena posvećuju oralnom seksu i seks igračkama, što češće dovodi do orgazma. Takođe, velika je prednost i činjenica što su žene u istopolnom odnosu opuštenije i dobro poznaju žensko telo.


Kod muškaraca nisu zabeležena takva odstupanja. Heteroseksualni muškarci doživljavaju orgazam u 85,5 posto slučajeva, gejevi u 84,7, a biseksualci u 77,6 posto slučajeva.

Šta kažete na rezultate?

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    21. avgust 2014 | 16:52

    Ja neznam sta je ali meni je svaki put lepo.

  • Bingo

    24. avgust 2014 | 11:17

    Bio sam sa jednom ženom ona je zahtijevala da ga primi što dublje i onda da tako stojim D se nemicem valjda je jedino tako imala org

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA