Bile su najbolje drugarice, a onda su se razvele od muževa i smuvale!

Ove dve Amerikanke godinama su bile bliske prijateljice. Obe su bile u braku s muškarcima, ali život ih je nakon razvode obe iznenadio. Ljubav se rodila na potpuno neočekivanom mestu

  • 6

Da prijateljstvo zaista ponekad može da preraste u iskrenu, snažnu romantičnu ljubav dokazale su Dijana Finfrok Farar i Šarlot Mulering. Nakon više od 15 godina prijateljstva i razvoda od svojih muževa shvatile su da su zapravo ludo zaljubljene jedna drugu.

Započele su vezu koju su 2010. godine u Kanadi krunisale brakom. Njih dve otkrivaju da su se njihovi brakovi raspali iz koji nisu imali veze s emocijama koje su imale jedna prema drugoj, ali i da im je bilo veoma teško da priznaju svoju ljubav.

- Veliki je to rizik. Ona je bila moja najbolja prijateljica i nisam želela da to izgubim. Imala sam utisak da bih izgubivši nju, izgubila sve! Znale smo da ćemo zauvek biti prijateljice, ali eto, postale smo i nešto više – ispričala je Šarlot.

Dijana, inače poznata spisateljica, kaže da su bivši muževi odlično reagovali na vest o njihovoj romansi.

- Da vam istinu kažem, bili su puni podrške. Bili su srećni zbog nas. Obojica su nam rekli: “Znate, vidimo da ste konačno obe stvarno srećne i drago nam je zbog toga” – otkrila je Dijana.

(Telegraf.rs / Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA