Znate li koliko bi trebalo da bude visok vaš muž?

Za većinu devojaka “gospodin savršeni” trebalo bi da bude “visok, zgodan i crn”. Nažalost, vizija ogromnog muškarca širokih pleća, koju vam serviraju savremeni mediji, totalno je pogrešna

  • 51

Mnoge žene maštaju da jednog dana pred oltar stanu s muškarcem visokim i krupnim poput Džordža Klunija, Dejvida Bekama ili Džerarda Batlera. Međutim, velika je verovatnoća da s takvim delijama ne bi nikad bile zaista srećne.

Statistike iz stvarnog života pokazuju da su niži muškarci daleko verniji i pouzdaniji partneri, zarađuju više i uopšteno gledano, predstavljaju daleko bolji “materijal” za dobrog dečka ili muža. Iako su momci nešto nižeg rasta stigmatizovani u društvu, oni su zapravo pravi izbor, jer je savremenoj dami potreban muškarac koji ima drugačije kvalitete od čiste fizičke snage.

Uostalom, davno su prošla ta vremena kada je sitnoj, slaboj i nezaštićenoj ženi bio potreban pećinski rmpalija koji će ogromnom telesinom da je brani od napasnika, svojim lopatama od ruku da pravi kuću od teškog kamenja i čupa drveće iz korena sirovom snagom. Čak je našim drevnim pretkinjama bilo teško da zadrže takvog muškarca uz sebe.

To dokazuju i rezultati najnovije studije, kojim su analizirani demografski podaci za 5.000 porodica kroz tri generacije. Rezultati su pokazali da se za razliku od visokih, niži muškarci retko razvode, skoro da uopšte ne švrljaju sa strane, imaju solidne prihode i spremni su da pomognu u kući.

Nažalost, pripadnici jačeg pola koji ne mogu baš da se podiče visinom, baš zbog pogrešne slike koje javnost ima o njima, često ostaju samci. Zato, devojke, ako tražite dobrog muža s kojim ćete imati lep život, spustite malo taj nos i dajte šansu nekome ko je iste visine ili niži od vas.


(Telegraf.rs / Medical Daily)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki Sever

    31. avgust 2014 | 11:55

    Bekam je visok 180cm a ima 75 kg.Tako da nema ni K od krupnog.....Kao i Dzordz Kluni....Batler je vec medved za ovu dvojicu!!!

  • woman

    31. avgust 2014 | 14:18

    Ne shvatam ozbiljno muskarce nize od 185. Ni ne vidim ih. Samo sam iskrena..

  • Mala crnka

    31. avgust 2014 | 13:03

    Pa kad bi patuljcice pecale muskarce svoje visine (retkost) onda bi bilo i za nas zirafe ponesto :) A to o varanju nema veze sa vezom,videla sam jako puno malih nalickanih muskaraca koji misle da su pokorili svet i svrljaju celu noc i celi dan :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA