KAKAV MAGARAC: Bio u vezi s tri cice istovremeno, a onda su se one surovo osvetile!

Ovaj momak pokušao je da se napravi faca i bude u romantičnoj vezi s tri različite devojke. Međutim, nije računao na to da će ga one provaliti, a još manje da će se sve tri udružiti protiv njega

  • 16

Kada je sedamnaestogodišnja Beki Koneri iz Velike Britanije upoznala tri godine starijeg Čarlija Fišera, srce joj je zaigralo ko ludo. Pokazalo se da ni on nije imun na njena osećanja, izjavio joj je ljubav i tako su njih dvoje su zvanično postali romantični par. Dogovor je bio da njihova veza bude monogamna i da se ne viđaju s drugim ljudima.

Međutim, Čarli joj je iza leđa vodio ne jedan, već dva paralelna ljubavna života. Istovremeno je održavao vezu s Lizi Liland-Kaningam, devojkom koja je radila u lokalnom supermarketu, ali ž i s još jednom devojkom čiji identitet nije objavljen.

Sve tri devojke otkrile su njegovu prevaru slučajno, dok je Čarli bio na letovanju. Putem Tvitera i Fejsbuka su se međusobno povezale i smislile paklenu osvetu. Zajedno su ga dočekale na aerodromu Luton. Kada je prošao standardnu proveru, na izlazu ga je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Sve tri devojke u glas su izvikivale 'Lažljivče, lažljivče!'. Tako su pažnju celog aerodroma skrenule na njega, a od besnih devojaka spasila ga je baka.

- Samo sam htela da mu vidim facu kad nas sve zajedno ugleda. Sebični gad je potrčao babi u naručje. Nismo u 16. veku da bi žene to morale da trpe. Naravno da smo ga napale i učinile bismo to opet - kazala je Beki.

(Telegraf.rs / Metro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    17. septembar 2014 | 12:27

    AHahahaha....Ala su mu naskodile u p.m.!Pa faca je ispao,kako nije,a ovim devojkama niko nije kriv sto su ispale glupe i nasedale na njegovu pricu.Kako god,SE'SAO je sve tri u isto vreme samo u razlicite sate i boli ga uvo.Jedna je mladost,tako treba.Decko je bog.

  • HA

    17. septembar 2014 | 12:06

    Uf sto ste ga osramotile hahah.....ispale ste koze.....pa babi se vise obradovao , haha

  • Wow

    17. septembar 2014 | 13:18

    Citam pocetak i podsjeca me na film Other woman hahahah al kad procitah "osvetu" nasmijah se hahahahah nisu mogle sta smislit zesce :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA