Da li ste „očajna domaćica“? (VIDEO)

Ko spava u pravom društvu - budi se sa osmehom. Probleme u vezi, nedovoljno intimnosti, loše raspoloženje i nezadovoljstvo možda dugujete samo tome što se niste odlučili za pravog… Razmislite, kako vam prolazi noć?

  • 2

Da li ste ujutru nervozni, neispavani i počinjete svaki dan iscrpljeni? Prema nekim istraživanjima, loše spavanje utiče na zdravlje, ekonomiju i svakodnevnu sreću stanovništva jedne države, pogotovo njegovog ženskog dela.

Dobro ste videli - nesanica prema mišljenju velikog broja stručnjaka više utiče na raspoloženje i izaziva probleme u svakodnevnom životu i vezama kod žena, dok na muškarce ono ne utiče na taj način, niti im toliko smeta… Dame - imamo odličnu novost za vas! Ako izaberete pravo društvo za spavanje – svi ovi problemi biće kao rukom odneti!

Kako loš san može ugroziti vašu vezu? Pet rešenja za 5 problema:

Zajedničko spavanje nije „Holivud“ – nismo svi isti

Svi znamo one scene iz filmova – oni odlaze zajedno u krevet i u zagrljeni zaspu tačno u isto vreme… Ovo se u stvarnom životu ne dešava! Vi i on nemate isti bioritam i nemojte se ni truditi da se u tome uskladite. Svako ima svoje potrebe. Prilagodite tome svoju rutinu i napravite pravo okruženje za spavanje, pre svega dobro odaberite dušek, jastuk i posteljinu.

On zaspi kako mu glava padne na jastuk, nju to nervira

Ovo je prema stručnjacima uslovljeno polnim hormonima. Njeni nivoi hormona stalno idu gore – dole (menstruacija, trudnoća, ovulacija…) i zbog toga joj je teže da zaspi… Ne ljutite se na njega, samo zato jer su mu hormoni uravnoteženiji!

Ona je budna satima, jer on hrče

On nije kriv što hrče, ne radi to svesno. Znate to, ali svejedno vas užasno nervira. Verovatno znate i da će manje hrkati sa dobrim jastukom i ukoliko spava na strani, a ne na leđima. Savet je da ga čim počne da hrče prebacite sa leđa, na bok… Jer što duže traje njegovo hrkanje – vama će biti teže da zaspite… I naravno, nabavite dobar jastuk.

Dormeo2

Ona se oseća kao da spava pored grejalice

Njemu je cele godine dovoljan samo čaršav, a ona i leti spava pod jorganom… Ovo je isto jedna od oblasti gde se partneri teško usklade. Kako biste izbegli ovu situaciju – koristite prozračene dušeke, jastuk i krevetninu koji regulišu temperaturu oba spavača tokom cele noći.


On se prevrće po krevetu – njoj to izgleda kao zemljotres

Žene su osetljivije i na okretanje partnera u krevetu. Ako vas njegovo prevrtanje prečesto budi – možda je vreme da promenite dušek. Nabavite tvrđi dušek ili još bolje – razmislite o dušeku kod kog možete individualno podesiti tvrdoću za svakoga, najbolje sa dva odvojena jezgra – za vas i njega

Kako? Lako… Partnera ste već odabrali - preostaje samo da se odlučite i za pravi dušek, povoljnije nego ikada... Jer, neki ljudi se bude puni energije… A neki još uvek nisu iskoristili prednosti spavanja na Dormeo dušeku!

Ne budite među njima… Kupite bilo koji Dormeo dušek još do 30. septembra i dobijate jastuk i pokrivač za samo 1 dinar, a za duplu dimenziju dušeka, 2 jastuka i veliki pokrivač, takođe za dinar. Sve to uz besplatnu dostavu na vašu adresu!

Posetite www.dormeo.rs ili naše prodavnice i probudite se i vi sa osmehom!

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA