Ko kaže da muškarci ne žele ozbiljnu vezu!

Možda vam se čini da muškarci ne žele ljubav i brak, već samo avanture za jednu noć, ali nije baš tako. I pripadnici jačeg pola, kad je emotivni život u pitanju, imaju slične potrebe kao i žene

  • 2

Svi volimo da se osećamo sigurno i prihvaćeno, da imamo s kim da podelimo trenutke sreće, ali i probleme. Svakome je povremeno potrebna emotivna podrška, a tako nešto ne možete imati ako niste u ozbiljnoj vezi.

Evo zašto su duge i ozbiljne veze potrebne i muškarcima:

OSEĆAJ SIGURNOSTI

Život van veze ume da bude zbunjujuć, naporan i dosadan, i tera vas da stalno upoznajete nove ljude, iako vam nekad nije do toga. Ozbiljna veza je opuštajuća, smirujuća, udobna i sigurna. I zabavna. Ili bi barem trebalo da bude takva.

UŽIVANJE U IZLASCIMA

Muški izlasci, dok su solo, zapravo i nisu interesantna iskustva. Sve se pretvara u jednu džunglu u kojoj stalno moraju da se dokazuju. Od toga koje sve dame mogu da osvoje, koliko mogu da popiju, koliko odbijanja mogu da podnesu pre nego što odluče da je dosta i krenu kući. Kad su u vezi, mogu jednostavno da izađu na piće i gledaju prijatelje kako se blamiraju.

MAŽENJE

Šta god vam rekli, i frajeri su umiljati. Ne svi, naravno, baš kao što ni sve žene nisu umiljate i mazne, ali daleko od toga da frajeri generalno ne vole da se maze. A maženje je nešto za šta je potreban određeni nivo emocija, bliskosti i intimnosti, što je teško pronaći van ozbiljne veze.

TAMABEPA, Seks, Predigra, Erogene zone, Vrat, Zavođenje

PODRŠKA

Baš kao i ženama, i frajerima je samopouzdanje veoma bitno, i oni vole da imaju nekoga ko će im čuvati leđa i biti podrška kad je to potrebno. Ponekad i njima treba rame za plakanje, reč utehe ili možda samo topli zagrljaj koji će im dati do znanja da će sve biti u redu.

OPUŠTENOST

Solo život zna da bude izuzetno stresan, pogotovo ako se stalno trudite da upoznate nekoga s kim biste se upustili u nešto ozbiljnije. Stalna potreba za impresioniranjem potencijalne partnerke i glumljenje poboljšane verzije sebe iscrpljuje i psihički i fizički. Veza je oaza koju frajeri obožavaju jer tu mogu da budu ono što jesu.


MOĆ

Partneri se u vezi savršeno dopunjuju i što ne ide od ruke jednom, bez problema reši onaj drugi. Upravo taj osećaj harmonične simbioze budi verovanje da ne postoji ništa na svetu što vas dvoje ne biste mogli da pobedite, a to je osećaj koji mu svako jutro stavlja osmeh na lice, i kojeg se teško odreći.

ŽENSKI SAVET IZ PRVE RUKE

Bilo da on želi da razume svoju sestru, rođaku, najbolju prijateljicu ili mamu, ili je jednostavno radoznao, u vezi uvek ima priliku da gleda stvari iz vaše perspektive i da čuje žensko mišljenje. Dok je solo, sve te ženske priče i iskustva sa ženama čine samo jednu apstrakciju za koju se nadaju da će je uskoro upoznati i iskusiti.

SEKS

I na kraju... seks! Tako je dobro kad ste u mogućnosti da imate seks s osobom koja vam se sviđa, gotovo svaki put kad to poželite. Nema više briga da li će vas neka riba otkačiti, hoće li se dogoditi iskra, kakav će seks biti, hoćete li možda pokupiti neku bolest...

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jana

    1. oktobar 2014 | 14:31

    Ovo je tekst koji odlicno analizira zajednicu koja je oaza ,pre svega poverenja ,ljubavi i zadovoljstva ,kako zena tako i muskaraca.I svaki aspekt zivota je uzet u obzir jos samo kada bi sreca posluzila pa da se na delu ostvari kombinacija u kojoj imaju istu potrebu za bliskoscu koja ne moze da dosadi jer se ne zasniva samo na privlacnosti vec na svemu sto je navedeno onda niko ne bi mogao da ovakvu zajednicu naziva prevazidjenom.Jer ljudske potrebe su uvek iste.U mladosti vise mozda preovladjuje potreba za dokazivanjem a kasnije potreba za uzajamnom srecom.

  • Vexystar

    4. oktobar 2014 | 11:35

    Moj muz je veca maza od mene tako da me i ne cudi sto se ozenio da ima ko da ga mazi i ceska svaki dan... ;D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA