Imao erekciju 17 sati neprekidno, isisali mu litar krvi iz penisa!

Svaki muškarac mašta o tome da bude pravi pastuv i da u krevetu izdrži “što duže”. Međutim, ono što se Džejsonu Garnetu dogodilo, ne biste poželeli ni najgorem neprijatelju

  • 8

 

Britanac Džejson Garnet (23) iz Velike Britanije preživeo je dan iz pakla! Nije ni čudo, jer je ovaj momak imao bolnu erekciju punih 17 sati. Kako je ispričao, s erekcijom probudio oko devet sati ujutro, nakon burne noći seksa s prijateljicom.

 

Tada mu još ništa nije bilo sumnjivo, jer je i ranije imao jutarnje erekcije u trajanju od po sat vremena. Međutim, kad mu penis nije splasnuo do ručka, polio se kantom ledene vode. Potom je otišao na džoging, ali ni to nije upalilo. Nakon osam sati mučenja, poverio se svom drugaru.

 

- Trebalo je da mu vidite izraz lica kad sam mu rekao. Prvo mi se smejao, ali je kasnije shvatio da je situacija ozbiljna – ispričao je Džejson.

 

 

Nemajući kud, nesrećni mladić otišao je u bolnicu gde su mu dijagnostikovali prijapizam, stanje produžene erekcije koje nije izazvano seksualnim uzbuđenjem ili erotskom stimulacijom. Ako se nešto ne preduzme, može da dođe do trajnog oštećenja penisa.

 

Džejsonu su lekari iz polnog organa isisali 1,1 litar krvi i dali mu 24 injekcije s lekovima kojima je ograničen dotok krvi u penis. Konačno, nakon 17 sati, erekcija je prošla.

 

- Gledati doktore kako mi ga bockaju iglama, bilo je užasno, kao iz horor filma. Na lestvici do 10, bol je bila čista desetka. Sad je sve na svom mestu, izuzev činjenice da mi penis izgleda kao da je prošao rat. Sav je crno-modar – otkrio je on.

 

(Telegraf.rs  / The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AleksaNs

    7. oktobar 2014 | 15:41

    1,1 Litar????? pa brate moj, još išao na džoging sa tolikim??? mogu misliti kako je bilo levo, desno ...

  • No kapisko

    7. oktobar 2014 | 16:17

    Sto ga ne isamara koji put junace, mozda bi pognuo glavu.

  • kasapin

    7. oktobar 2014 | 16:00

    ovo nije za smeh to se i meni desilo ,osecaj je odvtatan ali ja sam uzeo falsifikovanu vijagru da probam i ako mi nije trebala.nedao bog nikome kod mene je trajalo samo par sati,sitaucija je odvratna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA