Evo šta pali vašeg dečka, a da to niste vi u seksi vešu!

Jasno je da svakog muškarca pali da vidi ženu u nekoj izazovnoj pozi ili seksi vešu, ali postoje i neke druge situacije, koje u njemu bude jednu sasvim drugačiju vrstu privlačnosti

  • 6

Ovo je spisak apsolutno aseksualnih stvari koje pale muškarce i zbog kojih će se još više zaljubiti u vas!

Kad dođe kući i sačeka ga ukusna večera

Postoji ta omražena rečenica da put do muškog srca ide preko stomaka. Nije da podržavamo tradicionalnu ideju o ženi kao domaćici koja gosti muškarca - gospodara, već postoji nešto u muškim genima što ovu scenu čini neverovatno privlačnom. Nazovite ga površnim, ali on će bez sumnje odlepiti ako ga dočekate s večerom koju ste skuvali samo za njega! Pa, kad je već tako, iskoristite tu činjenicu i ponekad ga iznenadite. On će to umeti da ceni.

Žena koja drži bebu u naručju

Iako ne planirate porodicu uskoro, i on se izbezumi svaki put kad vam menstruacija zakasni dan-dva, prizor vas s detetom u naručju pokrenuće u njemu potpuno novu bujicu osećanja.

Kad je bolestan, a vi mu donesete supicu u krevet

Muškarci ponekad vole da se ponašaju kao deca, a prehlada im je odličan alibi da to rade bez griže savesti. Kada je ranjiv, budite pažljivi prema njemu, obavite ponešto umesto njega i obavezno mu spremite domaću pileću supu. Oduševiće se!

Kad mu poklonite nešto bez razloga

To znači da mislite na njega. Lepo je kad poklanjate za godišnjicu, rođendan, dan zaljubljenih, ali pravu ljubav pokazujete kada to radite bez povoda. I ako pokažete da dobro poznajete njegove želje i ukus, dobićete još jedan plus.


Kad kuvate zajedno

Gotovo je nemoguće da ostanete kod kuće, posvetite se kuvanju i hranite jedno drugo, a da se to ne pretvori u romantičnu zabavu. Obucite se izazovno da biste dodatno začinili situaciju.

Kad imate "rat golicanjem"

Svaki par ima tajni borilački klub, jer kada se golicate, valjate po krevetu, smejete na sav glas i ponašate potpuno otkačeno, bujica endorfina preplaviće vaše telo, a vi ćete se osećati fantastično.

Kad spavate na njegovim grudima

Dobro, znamo da je neudobno, ali pružite mu zadovoljstvo bar ponekad. Jer kada se probudi pre vas i vidi vas tako ušuškane u njegovom naručju, ljubav će eksplodirati.

Kad mu ostavite simpatičnu poruku

Ne padajte na njegove fore "opake muškarčine", skoro svaki muškarac u sebi krije macu dobricu koja obožava simpatične romantične poruke. Garantujemo da bi čak i Švarceneger cvrkutao od radosti kad bi mu žena napisala nešto duhovito i slatko, i ostavila to na stočiću pored kreveta .

(Telegraf.rs / HercegovinaInfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Weber S

    7. oktobar 2014 | 17:56

    Kad mi da.

  • Saki

    7. oktobar 2014 | 20:55

    Sve radim.

  • Ivy

    7. oktobar 2014 | 22:34

    Neudobno spavati na njegovim grudima?! Ne znam ja kako je na srpskim prsima, ali na dalmatinskim je i vise nego udobno, a i mista koliko ti dusa oce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA